Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin uusittu MSN-palvelukokonaisuus on nyt täällä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusittu MSN-sivusto

Uusittu MSN-sivusto

Aiemmin tässä kuussa kerroimme Microsoftin aikeesta herättää MSN-sivusto uudestaa henkiin ja muuttaa Bing-sovellukset MSN-sovelluksiksi. Nyt Microsoft kertoo, että uusittu verkkosivu on julkaistu virallisesti. Muutos tuodaan käyttäjille ympäri maailman muutaman tulevan päivän aikana. Samalla Microsoftin sovellustarjonta saa aiotut päivityksensä.

Ensimmäisen ilmoituksensa jälkeen Microsoft julkaisi tutustumisversion uudesta MSN-sivustosta. Yhtiön mukaan lähes 10 miljoonaa kiinnostunutta vieraili sivustolla ja yli 80 000 kävijää antoi Microsoftille uudesta palvelusta palautetta. Kommenttien perusteella sivustoon on tehty muutoksia viime päiviin saakka.

Uusi MSN on rakennettu perusasioista asti kokonaan uudelleen. Microsoft lupaa palvelun olevan luotettava, helposti personoitavissa ja ennen kaikkea yhtenäinen kokemus riippumatta käytetystä laitteesta.

Microsoftin sovellustarjonta luopuu odotetusti Bing-nimikkeestä ja ottaa tilalle MSN-brändäyksen. Bing jatkaa kuitenkin Microsoftin hakupalveluna. Useimmissa sovelluksissa vain nimen etuliite muuttuu, mutta Bing Finance -sovelluksen nimi vaihdetaan kokonaan. Sovellus tunnetaan nykyään nimellä MSN Money. Lisäksi Health & Fitness ja Weather -sovellukset saavat sisältöpäivityksiä.

Lisäksi aiemmin vain Windows-laitteilla toiminut Bing-sovellusvalikoima laajentaa uuden MSN-lanseerauksen yhteydessä alustatukeaan. Tulevien kuukausien aikana Microsoft tuo nimittäin sarjan MSN-sovelluksia Android- ja iOS-laitteille. Luonnollisesti käyttäjän tekemät muutokset ja suosikkivalinnat ovat automaattisesti mukana myös näitä sovelluksia käytettäessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut