Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusien iPhone-mallien suosio sai Samsungin säikähtämään – Galaxy Note 4 etuajassa myyntiin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Apple on jo kehunut myyneensä avausviikonloppuna uusia iPhone 6 ja 6 Plus -malleja yhteensä ennätykselliset 10 miljoonaa kappaletta, mikä on saanut eteläkorealaisen Samsungin huolestumaan sen Galaxy Note 4:n menestyksen puolestaNote 4:n oli määrä tulla kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa myyntiin lokakuun puolella, mutta yhtiö aikookin tuoda sen markkinoille jo syyskuun 26. päivänä, eli vielä tällä viikolla.

Applen uudet iPhone-mallit toivat tullessaan reilusti aiempia malleja isommat näytöt, ja erityisesti 6 Plussan 5,5-tuumainen näyttö sijoittaa uutuusmallin jo niin sanottujen phablettien tai puhlettien luokkaan. Tuossa isojen älypuhelimien luokassa vahvasti menestynyt Note 4 uhkaa Samsungin väen peloissa jäädä iPhone 6 Plussan varjoon ja niinpä yhtiöllä on kiire saada laite nopeasti markkinoille.

Korea Timesin haastatteleman, nimettömänä pysyttelevän Samsungin edustajan mukaan iPhone-mallien positiivinen vastaanotto markkinoilla sai yhtiön reagoimaan. Aikaistetun myyntiintulon lisäksi Note 4 on kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa myös suositushinnaltaan tähän asti edullisin Galaxy Note -sarjan laitteista.

Kun Galaxy Note 3 ilmestyi vuosi sitten, sitä myyntiin ensimmäisten kahden kuukauden aikana 10 miljoonaa kappaletta, mutta nyt Samsungin tavoitteena on myydä uutta Note 4:ää peräti 15 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kuukauden aikana. Avausviikonlopun myyntitavoitteena on 3,75 miljoonaa Note 4 -laitetta.

Tiedossa ei tässä vaiheessa ole, vaikuttaako aikataulumuutos Note 4:n saatavuuteen Suomessa. Tämänhetkisen tiedon mukaan Note 4 tulee Suomessa myyntiin lokakuun puolivälissä ja sen suositushinta on 799 euroa.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jake123

  Soikohan kohta totuuden ja kohtalon torvet Samsungille…
  Mielenkiintoinen tilanne ;)

 2. Henrik

  Soikohan kohta totuuden ja kohtalon torvet Samsungille…Tuskin,mutta se on hyvä että Samsungilla on johtajat heränneet totuuteen…!. ;)

 3. Vili

  Eiköhän samsungin parhaat ajat ole jo takana mobiilipuolella, tämä vuosi on ollut pelkkää alamäkeä ja mahtaako suunta enää kääntyä? Kilpailu on tällä hetkellä jäätävän kovaa ja Apple tuli vielä sekoittamaan pakkaa jo ennestään tukalaan samsungin tilanteeseen.

  • Severi

   Kuinka ylimielisiä Applen käyttäjät voivat vielä olla? Kyllä varmasti suunta vaihtuu, sillä Samsung on kuunnellut käyttäjiä entistä enemmän tuomalla mm. metallirungon, sekä muita parannuksia.

   • Plote

    Vili. Etkös sanonut kommentoivasi vain Applen uutisiin?
    Kun Note 4 valtaa markkinat. Applen myynti on jo taputeltu.

    • Vili

     En ole sanonut noin.

     • jonnepo

      Kyllä vain sanoit :D et kuulemma käy kommentoimassa muita kuin appöe uutisia koska et ole mikään android trolli :D näemmä mieli muuttunut ;)

     • Vili

      Käyppä nyt lukemassa se mun kommentti uusiksi niin näet mitä OIKEASTI sanoin ;)

   • Vili

    Apple käyttäjät? Öö. Eihän samsungin isoin kiusa Apple ole ollut, kilpailijat painaa joka suunnasta päälle ja joka hintaan, ainoa missä Samsungilla on ollut mukavasti jalansijaa on olleet isot luurit, mutta nyt sielläkin kilpailu kiristyy entisestään.

    Ei tässä nyt samsungin kannalta asiat hyvältä näytä, tämähän se on se androidin haittapuoli, erittäin vaikea erottua kilpailijoista ja nyt se on tänä vuonna jo näkynyt samsunginkin tuloksessa. Juurihan oli myös uutinen kuinka sonyn tulos oli surkea. Kiinaihmeet puskee koko ajan päälle halvemmalla ja halvemmalla.

    • Plote

     Kohta kiinan iosit valtaavat maailman :Dd

    • Juhannuspukki

     Vili on täysin oikeassa.

 4. Samsung puhelimet ovat kyllä parhaita ei siihen super myyntejä tarvitse :)

 5. Pasi

  Huoh. Ketä kiinnostaa Samsungin, Microsoftin tai Sonyn julkistukset? Niitä tulee viikottain ja malleja on niin paljon ettei kukaan pysy perässä mikä uutuudessa on entisiä parempi. Ihan turhaa.