Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft rantautuu nokia.com -verkkosivustolle – Puhelimet vihdoin pelkästään Microsoftin sivuilla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoft

Kaikki varmasti jo tässä vaiheessa tietävät, että Nokia on myynyt matkapuhelintoimintansa Microsoftille. Myynti oli hidas prosessi, mutta nyt puhelimet ovat majailleet jo kuukausia Microsoftin hallussa. Yhtiö onkin jo ehtinyt julkistaa ensimmäiset älypuhelimensa – tosin Nokian logolla varustettuna. Nyt Microsoft on ottanut taas yhden askeleen pois Nokian brändistä.

Microsoft kertoo Twitter-tilillään, että se on siirtänyt tiedot Lumia-puhelimista pois nokia.com -verkkosivustolta. Tietysti kaikkien muidenkin puhelinten tiedot ovat kadonneet sieltä. ”Olemme muuttaneet uuteen kotiin. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Lumia-puhelimista, löytyy nyt osoittesta: http://www.microsoft.com/en-gb/mobile/”, kirjoittaa Microsoft Twittterissä. Nykyisin nokia.com -verkkosivustolta voi uudelleenohjata itsensä joko Microsoftin verkkosivujen mobiililaitteiden osioon tai sitten ”Uuden Nokian” -sivuille.

 Huhujen mukaan Microsoft olisi tappamassa Nokia-nimen matkapuhelimista joulusesongin alla. Samoin Windows Phone -brändi saa luvan muuttua pelkäksi Windowsiksi. Näiden huhujen jälkeen ”uudesta Nokiasta” kommentoitiin, että Nokia-brändi ei ole katoamassa minnekään – se vaan majailee nykyään eri alalla ja eri merkeissä. ”Uusi Nokia” kattaa kokonaisuudessaan Nokia Networksin, HERE -paikkatietopalvelut sekä Nokia Technologies -kehitysosaston.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hyvin tuntui vielä Nokian sivuilta löytyvän tietoa puhelimista.

  2. james

    ja vieläkin näkyy nokia.com tietoa puhelimista.

Tuoreimmat jutut