Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG teki Guinness-ennätyksen – G3 komeilee maailman suurimmassa ulkomainoksessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG G3 ja maailman suurin ulkomainos

LG G3 ja maailman suurin ulkomainos

LG on panostanut G3-lippulaivapuhelimensa mainontaan ennätysmäisesti. Yhtiö on nimittäin rakennuttanut LG G3 -puhelimelle ulkomainostaulun, jolle on myönnetty todistus Guinnessin maailmanennätyksestä. Kyseessä on siis maailman suurin ”ulkomainosrakenne”.

Mainostaulu sijaitsee Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa, Kuningas Khalidin kansainvälisen lentoaseman vieressä. Kentän kautta kulkee vuosittain noin 20 miljoonaa ihmistä ja LG uskookin mainoksen tuovan yhtiölle vuosittain 25 miljoonaa dollaria lisätuloja.

Mainostaulu on 240 metriä leveä ja 12 metriä korkea, eli sen pinta-ala on lähes 3000 neliömetriä. LG:n mukaan rakenteen valmistamiseen on käytetty 1800 tonnia terästä.

Rakenne on valtava vain yhden tuotteen promoamiseen, joten LG ei aio jättää taulun potentiaalia käyttämättä. Tulevaisuudessa samainen taulu voi mainostaa muitakin LG:n tuotteita, aina matkapuhelimista kodinkoneisiin saakka.

LG G3 on ollut markkinoilla jo lähes neljä kuukautta. Suomeen puhelin saapui kesäkuussa. Mikäli G3 ei kuitenkaan ole vielä tuttu, voit tutustua sen hyviin ja huonoihin puoliin kattavan arvostelumme avulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Midi

  LG G3 on kyllä pätevä puhelin.
  Varsinkin kun se omaa parhaan kameran mitä kännyköistä löytyy.

 2. juhuu

  Ottakaas g3 käyttäjät kun g4 julkaistaan niin päivitykset loppuu kuin seinään

  • joopajoo

   Kyllähän tohon G2:eenkin on tullut päivityksiä ja on tulossa jatkossakin. Esim. G3:n käyttöliittymä kaikkineen tulee Android L:n myötä, kunhan nyt ekaksi tulee tuo uusi Android ulos. Aiemmin tuli jo Knock Code. Voisitko vähän perustella väitettäsi?

 3. Jonne

  Miksi se Goldstar nimi piti muuttaa LG:si?

Tuoreimmat jutut