Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Tab Active on raskaan sarjan tablettiuutuus, joka on tehty kestämään elämää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active

Samsung julkisti eilen kovasti odotetun jättipuhelimen, Galaxy Note 4:n, sekä sen erikoisemman sisarlaitteen, Galaxy Note Edgen, jonka näyttö kaareutuu laitteen toisella sivulla. Tänään julkistusten sarja jatkui ja nyt vuorossa on uusi, aktiiviselle ammattilaiselle suunnattu Galaxy Tab Active.

8-tuumaisella Galaxy Tab Activella Samsung hakee asiakkaikseen liike- ja muiden alojen ammattilaisia, jotka matkustavat paljon tai käyttävät tablettiaan erikoisissa olosuhteissa. Kokonsa puolesta Galaxy Tab Active kulkee helposti mukana ja iskuja vastustavien kuortensa ansiosta se kestää jopa 1,2 metrin pudotuksen. Lisäksi laite on veden- ja pölynpitävä IP67-luokituksen mukaisesti.

Tabletin yläosasta löytyy erillinen C-Pen-kynä, jolla sen näyttöä voi käyttää sormien sijaan tarvittaessa. Kynän on tarkoitus olla apuväline hanskoja työssään käyttäville ihmisille, kuten rakennustyömiehille.

Laskentaa hoitaa 1,2 gigahertsin neliydinjärjestelmäpiiri. RAM-muistin määrä on 1,5 gigatavua ja sisäisen tallennustilan määrä taas 16 gigatavua. Muistia voi laajentaa enintään 64 gigatavun microSD-kortilla. Vaihdettavissa oleva 4450 milliampeeritunnin akku lupaa jopa kymmenen tunnin käyttöaikaa. Paketin solmii yhteen Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmä.

Muita herkkuja ovat NFC, Bluetooth 4.0, Samsung KNOX -palvelu ja Wi-Fi-yhteys. Galaxy Tab Activesta on saatavilla myös 4G-versio. Laite saapuu näillä näkymin markkinoille vuoden loppuun mennessä.

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active edestä

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active takaa

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Activen akku on vaihdettavissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut