Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toshibalta huippuhalpa Windows-tabletti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Toshiba Encore Mini

Toshiba Encore Mini

Toshiba on tänään esitellyt uuden Windows-tabletin. Se on luultavasti tällä hetkellä halvin Windows-tabletti ja kykeneekin kilpailemaan hinnallaan halvoille Android-tableteillekin. Toshiba Encore Mini sisältää kuitenkin siedettävät tekniset tiedot ja sisältää täysverisen Windows-käyttöjärjestelmän.

Seitsemän tuuman näytön tarkkuus on hyvin vaatimaton, kun pikseleitä on vain 1024×600 kappaletta. Pakettia pyörittää Intelin neliytiminen Atom -järjestelmäpiiri. Sen tukena löytyy gigatavu RAM-muistia, joka kuitenkin lienee suhteellisen vähän Windows-tabletille.

Toshiba on laittanut kamerat niin etu- kuin takapuolellekin. Takakamerassa on kaksi megapikseliä. Tallennustilaa laitteessa on vain 16 gigatavua. Kuitenkin pienehköä tallennustilaa voi laajentaa muistikortin avulla jopa 128 gigatavun verran, joten tallennustila ei pääse loppumaan. Yhteyksistä ovat tuettuna muun muassa Bluetooth 4.0 ja Wi-Fi.

Toshiba Encore Minin hinnaksi annettaan vain 120 dollaria, joka tarkoittaa reilua 90 euroa. Näin halvan hinnan saavuttaminen lienee onnistunut Microsoftin avustuksella. Microsoft kertoi keväällä, että yhtiö antaa käyttöjärjestelmän ilmaiseksi valmistajille alle yhdeksäntuumaisiin laitteisiin.

Yhtiö ei kertonut vielä, tuleeko Toshiba Encore Mini myös Euroopan markkinoille. Myöskään eurohintoja yhtiö ei julkistanut.

toshiba_encore_mini2

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut