Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows Phone 8.1 kasvaa nopeasti – Lumia 520 menettänyt hieman asemiaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

logo-windows-phone-8Mainosverkkoyhtiö AdDuplex on kerännyt tuttuun tapaan tilastoja Windows Phonesta. Windows Phone 8.1 on kasvanut mukavasti ja jatkanee nopeaa kasvuaan, kun Windows Phone 8 -pohjaisille Lumioille saapuu Windows Phone 8.1 -päivitys. Lumia 520 on menettänyt hieman asemiaan. Saa nähdä, nouseeko Lumia 530 samanlaiseen suosioon Windows Phone -markkinoilla.

Windows Phone 8.1 kattaa tällä hetkellä 24,4 prosenttia. Kasvu on ollut huimaa, koska se on noussut kuukaudessa yli 10 prosenttiyksikköä. Windows Phone 8 pitää edelleen hallussaan suurinta osaa puhelimista 56,5 prosentin markkinaosuudellaan. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Windows phone 8.1 ohittaa kokonaisuudessaan Windows Phone 7- ja Windows Phone 7.5/7.8 -älypuhelimet. Niiden osuus Windows Phone -markkinoilla on 19,2 prosenttia.

Lumia 520:n ylivalta Windows Phone -laitteiden keskuudessa on hupenemassa. Se omaa tällä hetkellä 30,2 prosentin markkinaosuuden. Se on ollut tasaisessa laskussa viimeiset kuukaudet. Toiseksi suosituin Windows Phone -älypuhelin Lumia 625 seitsemän prosentin osuudella ja kolmannelle paikalle sijoittuu Lumia 920 6,3 prosentin osuudella. Kärkikymmenikössä on edelleen ainoastaan Lumioita.

Microsoft valmistaa tällä hetkellä lähes jokaisen Windows Phone -puhelimen. 95 prosenttia Windows Phone -laitteista on Microsoftin valmistamia. Toisella paikalla on HTC 3,3 prosentin osuudella. Kolmantena Samsung 1,1 prosentin osuudella ja neljäntenä Huawei 0,8 prosentin osuudella.

AdDublex Windows Phone AdDublex Windows Phone 1

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hui

  Ja WP:n markkinaosuus on laskenut viimevuodesta.

  pcworld:

  ”As a result, Windows Phone’s Q2 2014 market share dropped from 3.4 percent to 2.5 percent year-over-year.”

  • Mobiili

   Niinhän se on laskenut kaikilla muillakin, paitsi Androidilla.

   • Evokkibile

    Millähän se Androidi voi lähtee laskeen, kun valtaosa puhelimista käyttää sitä.

Tuoreimmat jutut