Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia-puhelimet kutsuvat uudella yksinoikeudella kotimaisia koripallo-faneja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

SusijengiSuomen Koripallomaajoukkue, tuttavallisemmin Susijengi, suuntaa tänä vuonna koripallon maailmanmestaruuskilpailuihin. 30. elokuuta alkavat ja 14. syyskuuta päättyvät kisat järjestetään Espanjassa. Apua koripallokuumeesta kärsiville tuo Microsoft, joka on julkaissut Susijengin kisataipaletta seuraavan sovelluksen yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa.

Susijengi.me tarjoaa monia työkaluja Susijengin fanittamiseen. Sovelluksen etusivuna toimivasta Ajankohtaista-osiosta käyttäjä näkee helposti joukkueen seuraavan ottelun ajankohdan ja vastustajan. Tietojen päivittämisestä vastaa Suomen Koripalloliiton virallinen verkkopalvelu Basket.fi. Sovellus mahdollistaa myös uutisten vaivattoman jakamisen esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä.

Jengi-osio taas tarjoaa erilaisia tiedonjyviä itse joukkueesta. Jokaisesta pelaajasta löytyy tietoa pituudesta ja painosta lähtien, aina pelaajatilastoihin saakka.

Kalenterista käyttäjä voi tarkastella maajoukkueen peliaikataulua kuukausitasolla. Päivänäkymän avaamalla päästään kyseisen ottelun reaaliaikaiseen tulosseurantaan.

Virallisen sisällön lisäksi Susijengi.me sisältää koripallofaneille istuvaa viihdesisältöä. Vuonna 2012 julkaistua Susijengi 2.0 -kannustuskappaletta voi kuunnella sovelluksessa musiikkivideon kera. Lisäksi kappaleen voi halutessaan lisätä puhelimensa soittoääneksi.

Mikäli omistat Windows Phone -laitteen, voit ladata Susijengi.me-sovelluksen Windows Phonen sovelluskaupasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Crystal Planet

  Pituusraja osanottoon: 200 cm

  • Juha

   Tosin koris taitaa olla tasapuolisimpia kaikista lajeista eri kokoisille ihmisille. Takamiehenä loistavat Nate Robinsonin kaltaiset taskuraketit ja korin alla jättiläiset.

   • Jonahan

    Ei kai? Näkisin ainakin futiksen, jenkkifutiksen ja jääkiekon tasapuolisempana. mm. Lentopallo lienee kieltämättä epätasapuolisempi.

Tuoreimmat jutut