Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vuotokuvissa väitetyn 5,5-tuumaisen ”iPhone 6L:n” etupaneeli sekä iso akku

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuotokuvassa väitteen mukaan 4,7-tuumaisen iPhonen 6:n sekä 5,5-tuumaisen iPhone 6L:n etupaneelit

Vuotokuvassa väitteen mukaan 4,7-tuumaisen iPhonen 6:n sekä 5,5-tuumaisen iPhone 6L:n etupaneelit

Taiwanilainen Apple-aiheisiin huhuihin keskittynyt blogi Apple Daily on saanut haltuunsa vuotokuvia, joissa esiintyy väitetyn 5,5-tuumaisella näytöllä varustetun iPhonen osia. Apple Dailyn mukaan kuvissa esiintyvät muun muassa 5,5-tuumainen näyttö rinnallaan 4,7-tuumaisen mallin etupaneeli sekä akku, joka vaikuttaisi jopa kiitettävän isolta. Kuvien aitoudesta ei ole mitään takeita ja toisaalta myös kuvissa esiintyvä näyttö näyttää kämmeneen verrattuna jopa hieman pieneltä ollakseen läpimitaltaan 5,5-tuumainen.

Väitteiden mukaan 5,5-tuumaisen iPhone 6L:n näyttö

Väitteiden mukaan 5,5-tuumaisen iPhone 6L:n näyttö

Kuitenkin erityisen huomionarvoista on kuvissa näkyvän akun kapasiteetti, joksi on merkinnöissä ilmoitettu 2915 milliampeerituntia. Tällä hetkellä myynnissä olevan iPhone 5S:n akun kapasiteetti on 1560 milliampeerituntia ja joidenkin huhujen mukaan tulevassa 4,7-tuumaisessa iPhonessa tultaisiin käyttämään 2100 milliampeeritunnin akkua. Näihin verrattuna 2915 milliampeerituntia on varsin huomattava parannus. Vaikka isompi näyttö syö enemmän virtaa, on iOS perinteisesti tullut toimeen Androidia pienemmällä virrankulutuksella. Niinpä kuvan akku on kiitettävän iso verrattuna vaikkapa Samsung Galaxy S5:n akkuun, jonka kapasiteetti on 2800 milliampeerituntia.

Väitetty iPhone 6L:n akku, kapasiteetiltaan peräti 2915 milliampeerituntia

Väitetty iPhone 6L:n akku, kapasiteetiltaan peräti 2915 milliampeerituntia

Mielenkiintoinen on myös Apple Dailyn käyttämä nimitys laitteesta, josta komponentit ovat peräisin. Siellä nimittäin viitataan 5,5-tuumaisella näytöllä varustettuun malliin nimellä iPhone 6L.

Mahdollista siis on, että kuvissa esiintyvät osat ovat silkkaa huuhaata, mutta yhtä lailla on mahdollista, että tulemme näkemään roimasti nykyisiä malleja isomman iPhonen vielä ennen kuin vuosi loppuu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti

    Hieno 3d näyttö

  2. juhuu

    Android kitkat ja l kuluttavat virtaa vähemmän kuin ios.

Tuoreimmat jutut