Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bolt on Instagramin uusi, hetken hupia tarjoava viestisovellus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Bolt

Bolt

Instagram on kaikessa hiljaisuudessa julkaissut uuden viestisovelluksen, Boltin. Kyseessä on Snapchatin ja Taptalkin tyylinen sovellus, jolla voi lähettää nopeasti videoita ja kuvia tuttavilleen. Materiaali katoaa lukemisen jälkeen. Julkaisusta kertoi The Verge.

Instagram kutsuu Boltia ”pirun nopeaksi”. Sen käyttöliittymästä onkin karsittu kaikki ylimääräinen pois ja toiminnot tapahtuvat yhdellä kosketuksella. Bolt ei käytä Facebookia tai muita sosiaalisen median yhteyksiä, vaan käyttäjä voi valita suoraan yhteystiedoistaan jopa kaksikymmentä ”suosikkia”, jotka voi järjestellä vapaasti tarjolle.

Koskettamalla tuttavan kuvaa sovellus ottaa kuvan ja lähettää sen saman tien. Pitkällä kosketuksella taas voi kuvata videota. Kun sormen irrottaa näytöltä, lakkaa kuvaus ja muokkaamaton video lähetetään kosketetulle henkilölle. Sovellus on siis jatkuvasti kameranäkymässä, jossa kontaktit löytyvät ruudun alalaidasta.

Uutuussovellus on saatavilla sekä Androidille että iOS-laitteille. Mielenkiintoisesti Bolt on kuitenkin julkaistu vain Uudessa-Seelannissa, Singaporessa ja Etelä-Afrikassa. Sovellus aiotaan kyllä jossain vaiheessa tuoda muihinkin maihin, mutta aluksi Intagram haluaa testata kokemusta rajatusti.

Boltin julkaisu tulee kieltämättä mielenkiintoiseen aikaan, kun ottaa huomioon Facebookin vastikään julkaiseman ja varsin vastaavan Slingshot-viestisovelluksen. Slingshotin erikoisuus on kuitenkin, että vastaanotettua kuvaa tai videota ei voi katsoa, ennen kuin lähettää oman viestinsä takaisin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi