Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 530 voittaa kilpailijansa – tai ainakin Microsoft väittää niin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Lumia 530

Lumia 530

Microsoft julkisti eilen kaikkien aikojen halvimman Windows Phone 8.1 -älypuhelimen Lumia 530:n. Microsoft on julkaissut nyt ensimmäisen mainoksen Lumia 530:aa koskien ja siinä yhtiö vertailee Lumia 530:aa pahimpiin kilpailijoihinsa – tietenkin Lumia voittaa.

Yhtiö on valinnut Lumia 530:lle yhdeksän kilpailijaa. Microsoft ajattelee, että nämä ovat Lumia 530:n pahimmat kilpailijat ympäri maailmaa. Kilpailijoina samassa hintaluokassa ovat LG Optimus L3, Optimus L5 II, Samsung Galaxy Ace Style, Huawei Ascend Y530, Alcatel One Touch Fire, HTC Desire 210, ZTE Blade Q, Lenovo A516 ja Motorola Moto E.

Ensimmäisenä Microsoft esittelee Lumia 530:n tallennustilaa. Laite tukee muistikortteja 128 gigatavuun asti, joka tarkoittaa, että Lumia 530:aan saa eniten tallennustilaa. Tämän jälkeen vertailuun tulevat tehot. Lumia 530 on ainut laite, josta löytyy neliydinsuoritin.

Kolmantena tarkkailuun tulee käyttöjärjestelmäversiot. Lumia 530, Samsung Galaxy Ace Style ja Motorolan Moto E ovat ainoat laitteet, joista löytyy uusin käyttöjärjestelmäversio.

Tämän jälkeen Microsoft ottaa omat aseet käyttöönsä. Jos käyttäjä haluaa ilmaista striimattua musiikkia, 15 gigatavua OneDrive -pilvitallennustilaa ja Office -palvelut, täytyy käyttäjän valita Lumia 530. Pian nähdään, kuinka markkinat ottavat vastaan tuoreimma Lumia-mallin.

Alta löytyy Microsoftin Lumia 530 -mainos.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Equalizer

  Joo kyllä näyttää siltä, että Lumia 530 on ylivoimainen, ei siitä pääse mihinkään.

  • Noei

   No Windows Phone kyllä syö sen ”ylivoiman”. Kauhea alusta.

   Puoli gigaa rammia on myös todella vähän. Ei se WP ole sen kevyempi kuin tuoreet puhtaat Androidit (esim. Moto E). Sovellusten välillä vaihtaminen on tuskaa (…resuming…) ja storen appikset eivät läheskään kaikki toimi puolella gigalla.

   Näyttökin on surkea Moto E:hen verrattuna, sekä resoluution että laadun osalta.

   Ilmaista pilveä saa Googleltakin, hienoa asettaa kriteeriksi ”ilmainen OneDrive” :-)

   • Kairaaja

    Kevyempi on ja selvästi. Gigan muistia tosin vaatii jotku pelit, muut toimii todella sulavasti puolel gigal….

   • Tenori

    Heh! Et ole tainut edes koko puhelinta käyttää. Ei se ole WP:n vika jos puhdas Anroidisi hyytyy puolessa vuodessa käyttökelvottomaksi. Myöskin käyttämäsi sanonta ”läheskään kaikki storen appikset ei toimi” on androidkäyttäjälle tyypillistä silkkaa valehtelua. Ihan vapaasti saat ladata sen viimeisimmän ”löydä pieruni vitosen” tai ”nuole Android pallojani kutosen” puhtaaseen viruksettomaan Androidiisi, mutta minua ei se niin kauheasti kiinnosta. Ja jos saat valita suomalaisen tai aasialaisen työpaikan, niin valitse ihmeessä se aasialainen. Se sopii paremmin sun ruikuttavaan tyyliisikin:)

    • Noei

     Olen käyttänyt WP:tä paljonkin, Lumia 1020 löytyy. Eipä sekään vakuuta.

     Ei minun Android ole hyytynyt yhtään mihinkään ja on ollut yli puoli vuotta käytössä. Toimii kuin junan vessa. Uusin puhdas 4.4.4 ajossa. Et ole tainnut Androidia edes käyttää?

     Mitä tulee noihin mainitsemiisi sovelluksiin, niin tuollaista tavaraahan se WP:n store on täynnä.

     Ja tuo muistin vähyys on todellinen ongelma ja se näyttökin on kehno, mutta osta toki pois jos tykkäät.

     • Tenori

      Noei! Sinähän olet selvästi huumorimiehiä. Siis ihan oikeastikko sun Gazaxy Trend ei hyydy ja kaikki softat toimii nykimättä ja hienosti vielä oikein puolen vuoden jälkeenkin? Kaikki pierusoftat toimii hienosti mitä ikinä keksit kaupasta ladata ja moniajaa komeasti? Mulla oli joku Adroidi jonka virallinen Facebooksovellus päivittyi reilun vuoden jälkeen semmoiseksi että ei jaksanut toimia. Toihan on mahtavaa jos sun Galaxy toimii vielä puolen vuoden jälkeenkin eikä oo täynnä viruksia eikä oo aiheuttanut sulle ylimääräisiä kustannuksia. Ja hei! Sähän voit aina ostaa uuden 8 tai 16 ytimisen aasiananteron jos vanha ei jaksa.

     • Noei

      ”Siis ihan oikeastikko sun Gazaxy Trend ei hyydy”

      En tiedä mistä tuon Galaxy Trendin tähän vedit, en ole sellaista koskaan nähnytkään, enkä edes omistanut Samsungia. Enkä aio omistaakaan.

      Moto G on ollut käytössä launchista asti. Ensimmäinen Android-puhelimeni. Ei mitään kuvailemiasi ongelmia. Moitteeton laite hintaisekseen.

      Aika fanaattista tuntuu porukka täällä olevan…

   • Nojoo

    Eli käyttämättä puhelinta, tiedät sen olevan hitaampi kuin tuplasti kalliimpi Moto G puhelimesi. Wau! Jos sinä fanaattisesti puhut läpiä päähäsi ja valehtelet, niin kai siitä saa sanoa.

 2. Kairaaja

  No eihä tosta hintaluokassa parempaa ole.

 3. Kairaaja

  No eihä tossa hintaluokassa parempaa ole.

 4. Henrik

  Microsoftia vaivaa nyt ylimielisyys, jonka se peri Nokialta!!. Kokonaisuuden pilaa vain (rajoittunut käyttöjärjestelmä) ja hyvin (pieni sovellusvalikoima (kun vertaa Appleen ja Googleen),josta puuttuu myös ”killer sovellukset”!!. Kiitos EI. =(

  • Kairaaja

   Sanoppa yks ”killer” sovellus mikä puuttuu?

  • Henrik

   …ja Nokia Lumia puhelimet ovat nykyään (Microsoft Lumia) puhelimia,joka kiinnostaa vieläkin vähemmän!.

 5. Miksu

  Tähän talouteen tuli ensimmäinen lumia eilen, Lumia 520. Useampia halvempia androideja on tullut käytettyä ja kyllä tää 520 lyö nämä halppis androidit ihan 100-0, ei mitään jakoa saman hinta luokan androidilla kun vertaillaan käyttömukavuutta. Erittäin yllättynyt kuinka nopea tuo puhelin on vaikka Muistia on sen puoli gigaa ja kaks ydin prosessori. On kyllä kevyt käyttis toi wp.

 6. Kimmo

  Eikö Microsoft ole jo oppinut, että Windows Phone puhelin häviää AINA kilpailun Android-malleille. Siksi jatkuvat tappiot, olematon mielenkiinto ja siksi WP käyttöjärjestelmä käytännössä jo kuoli.

Tuoreimmat jutut