Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Note 4:n kahden version politiikka varmistumassa – luksus-versio mahdollisesti metallikuorinen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 tulee näillä näkymin saataville kahtena versiona

Samsungilta on jo pidempään toivottu yrityksen muovidesignista poikkeavaa, laadukkaampia materiaaleja hyödyntävää puhelinmallia. Vastauksena tähän on kevään ja kesän ajan odoteltu muun muassa Galaxy F ja Galaxy Alpha -nimillä kulkenutta älypuhelinta. Korealaisen ET Newsin raportin mukaan myös tuleva, suuremman kokoluokan Galaxy Note 4 saattaa vastata luksusmallin kaipuuseen.

ET Newsin lähteiden mukaan Galaxy Note 4 – tai ainakin yksi sen versioista – tulisi omaamaan metalliset kuoret. Nähtävästi Samsung tutkii parhaillaan tätä tarkoitusta varten useita materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä ja alumiinia. Galaxy Note 4:stä on kuitenkin todennäköisesti tulossa myös huokeampi muovikuorinen versio.

Myös aiempien raporttien mukaan Galaxy Note 4 tulisi olemaan jaettu kahteen versioon useammalla eri tavalla. Laskentatehoja olisi tarjoamassa versiosta riippuen joko Samsungin oma kahdeksanytiminen Exynos tai Qualcommin neliytiminen Snapdragon. Samalla näytöksi on versiosta riippuen veikattu joko perinteistä suoraa näyttöä tai kaartuvaksi taipuvaa näyttöä. Mikäli huhut kohtaavat sopivasti, voi luvassa hyvinkin olla kalliimpi metallikuorinen malli taipuvalla näytöllä ja halvempi muovikuorinen malli perinteisellä näytöllä.

Näiden ominaisuuksien lisäksi molemmista malleista pitäisi löytyä kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 16 megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella. Näytön koko on toistaiseksi kysymysmerkki, mutta pikseleitä siihen on luvassa QHD-tasoiset 2560 x 1440 kappaletta. Kaiken kaikkiaan luvassa pitäisi olla melkoinen tehopaketti niille, joita phablet-puhelinten koko ei haittaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    16 (gigatavun) takakamera???,siis megapikselin takakamera. ;)

    • Erno Konttinen

      Heh, olipas sattunut hupaisa virhe. Kävin korjaamassa. :)