Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla myyntiin Intian suurimmalle verkkokauppapaikalle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jolla ostoskärryJolla ilmoitti tänään tehneensä yksinoikeudellisen myyntisopimuksen Intian suurimman sähköisen markkinapaikan Snapdeal.comin kanssa. Sopimuksen myötä Jolla-puhelimet tulevat intialaisten saataville elokuussa.

Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista, valottaa hieman sopimuksen taustoja. ”Olemme perustamisestamme lähtien saaneet runsaasti innokkaita kyselyitä Intiasta, jossa luotetaan vahvasti suomalaiseen mobiiliosaamiseen.” Yritys kertoo myös olevansa varsin toiveikas syntyneen sopimuksen suhteen. ”Intia on yksi tämän hetken kuumista älypuhelinmarkkinoista, ja odotamme saavamme paljon uusia Jolla-faneja sieltä”, maalailee Pienimäki.

Toiveikkuus ei varmasti ole perusteetonta, sillä potentiaalia sopimuksessa selkeästi on. Snapdeal.com on nimittäin Intian suurin ja nopeimmin kasvanut markkinapaikka, jolla on tällä hetkellä yli 25 miljoonaa asiakasta eri puolilla Intiaa. ”Snapdealin avulla tavoitamme oikeat kohderyhmät, eli älypuhelinkäyttäjiä, jotka haluavat vaihtoehdon markkinoita dominoiville brändeille”, Pienimäki jatkaa.

Myös Snapdealilla luotetaan Jolla-puhelimen ja erityisesti Sailfish-käyttöjärjestelmän omaperäisyyteen. ”Intiassa on tällä hetkellä hyvin vähän vaihtoehtoja mobiilikäyttöjärjestelmissä, ja tähän Jollan innovatiivinen Sailfish OS ainutlaatuisella käyttökokemuksellaan tuo erinomaisen lisän”, kertoo Snapdealin toimitusjohtaja Kunal Bahl. Keskinäinen arvostus tuntuukin olevan molemminpuoleista, mikä lupaa hyvää pidemmän yhteistyön kannalta. Tätä toivoo myös Bahl: ”Tähtäimessämme on pitkäkestoinen ja hedelmällinen yhteistyö Jollan kanssa.”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juhuu

  Hyvä jolla. Nyt myyntimäärät lisääntyvät. Milloin uusi puhelin uusilla spekseillä julkaistaan?

  • vili

   Nopee veikkaus, ei koskaan.

   • Vilille tiedoksi

    Jolla on jo ilmoittanut, että uusi puhelin tulee viimeistään ensi vuonna.

    Nykyiseen Jolla-kännykkään on tullut päivitys joka kuukausi. Kesällä on yhden kuukauden päivitystauko ja syksyllä taas lisää päivityksiä. Jollan käyttäjät pääsevät JollaTogether -sivustolla kertomaan mitä uutta haluavat ja Jolla Oy ottaa toiveet tosiaankin huomioon. Tällaista palvelua ei muilla ole.

 2. Pelto-Eemeli

  Komppaan Viliä. Eka puhelin oli pelin avaus, jatkossa jolla keakittynee softaan ja siihen, että esim lg ja samsung käuttäjät saavat ohjelmiston halutessaan omaan puhelimeensa. Joten rautapuolen taitoa ei jollassa tarvita.

  • Jonahan

   Mistä rahan olisi tarkoitus tulla jos ei myydä rautaa?

 3. jonnepo

  Jolla itse ilmoitti tekevänsä yhden puhelimen esimerkiksi muille valmistajille, jotta näkisivät kuina sailfish toimii. Jatkossa siis muiden pitäisi valmistaa laitteet ja jolla vastaisi softasta. Ainoa onkelma taitaa olla ettei kukaan muu valmistaja ole innostunut sailfishistä :D ja tämäkään verkkokauppa ei taida menettää mitään jos jollaa ei myydä, joten sille on riskitöntä ottaa puhelin myyntiin. Hyvähän olisi jos menestyisi mutten siihen jaksa uskoa.

 4. hansu

  ”Ainoa onkelma taitaa olla ettei kukaan muu valmistaja ole innostunut sailfishistä :D”

  Miksei olisi? Eivät vaan halua ottaa riskejä kun on jo tarjota jotain minkä tietää toimivan.

Tuoreimmat jutut