Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko tässä tuleva Lumia 530?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Väitetty kuva Lumia 530:sta

Väitetty kuva Lumia 530:sta

 

Nokia julkisti aikoja sitten halvimman Nokia Lumia 520 -älypuhelimen, josta sittemmin tuli maailman suosituin Windows Phone -älypuhelin – osakseen hintansa takia. Sille on seuraajaa povattu jo pitkään ja ensimmäisiä vuotojakin on tullut verkkoon. Kuitenkin valmistajana on Microsoft, koska Nokia myi matkapuhelintoimintonsa Microsoftille.

WMPowerUser uutisoi vuotokuvista, joissa pitäisi olla tuleva Lumia 530. Se olisi luonnollisesti Lumia 520:n seuraaja. Vuotokuvien perusteella Lumia 530 olisi huomattavasti pyöreälinjaisempi kuin edeltäjänsä. Ulkonäöltään se muistuttaa jonkin verran vanhempaa Lumia 620 -älypuhelinta.

Lumia 530:ssa olisi 4,3 tuuman kosketusnäyttö 854×480 pikselin tarkkuudella. Näin ollen takaisin-, koti- ja hakunäppäimet olisivat toteutettu näytöllä. Kamerapainikettakaan laitteessa ei olisi. Sen sisuksissa hyrräisi Qualcommin budjettijärjestelmäpiiri Snapdragon 200. RAM-muistia löytyisi 512 megatavun verran ja laitteessa olisi kaksi SIM-korttipaikkaa. Käyttöjärjestelmänä toimisi Windows Phone 8.1. Kameran megapikselimäärästä ei ole vielä tietoa, mutta ainakaan LED-kuvausvaloa siitä ei löydy.

Hinnaltaan Lumia 530 odotetaan olevan erittäin edullinen. Se kuitenkin luultavasti asettuu hinnaltaan halvemmaksi kuin sisarmallinsa Lumia 630, joka maksaa kaupasta riippuen 125 eurosta ylöspäin. Lumia 530:n julkaisuaikataulusta ei ole vielä mitään tietoa.

lumia530_2

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut