Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonylta yllättävä laitejulkistus huomenna – tältä näyttää erityishyviin selfie-kuviin keskittyvä puhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Weibo: huomenna julkistettava Sony Xperia -selfiepuhelin

Weibo: huomenna julkistettava Sony Xperia -selfiepuhelin

Sony julkistaa huomenna uuden Xperia-puhelimen. Yritys varmisti asian vastikään twiittauksella, joka kehoittaa: ”Näe selfie-kuvasi täysin uudessa valossa.” Puhelin tulee siis keskittymään selfieihin salamalla varustetun etukameran avulla. Lisäksi on hyvin todennäköistä, että etukameran tarkkuus on totuttua paremmalla tasolla.

Etusalaman lisäksi tulevasta laitteesta ei ole virallisesti kerrottu mitään, eikä siitä ole erikoisesti ennen tätä päivää vuotanut julki juuri mitään tietoja. Sopivasti lähes samaan aikaan Sonyn virallisen twiittauksen kanssa Xperia Blog sai kuitenkin käsiinsä kuvia huomenna julkistettavasta laitteesta. Kuvissa esiintyvä puhelin on turkoosin värinen, minkä lisäksi etusalama on selkeästi nähtävillä.

Raporttien mukaan uuden puhelimen nimeksi olisi tulossa Xperia C3, mutta nimi on toistaiseksi varmistamaton. Lisäksi laitteeseen odotetaan 2500 milliampeeritunnin akkua. Muiltakin ominaisuuksiltaan laite tulee todennäköisesti olemaan huokeaa keskiluokkaa, sillä uutta lippulaivatasoista puhelinta ei odoteta Sonylta toistaiseksi.

Onneksi yksityiskohtien varmistumista ei tarvitse odotella pitkään, virallisen julkistuksen ollessa jo huomenna. Mobiili.fi palaa asiaan tuolloin tarkempien tietojen kera.

Weibo: huomenna julkistettava Sony Xperia -selfiepuhelin

Weibo: huomenna julkistettava Sony Xperia -selfiepuhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut