Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messengerin iOS-versio päivitetty, v. 7.0 nyt optimoitu myös iPadille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

messenger_1Facebook Messenger on yksi suosituimmista viestintäsovelluksista, ja Facebook on ylivoimaisesi suosituin verkkosivusto maailmassa. Ei siis ihme, että Facebook haluaa tarjota viestintäsovelluksensa kaikkien käyttöön, oli laite sitten mikä tahansa. Messenger-sovellus on ollut saatavana Android-, iPhone- ja Windows-versiona – ja iPadillakin on voinut viestitellä Facebook-sovelluksella, mutta vasta nyt Facebook on julkaissut myös iPadille optimoidun Messenger-sovelluksen.

Tämä Messenger-päivitys (7.0) julkaistiin eilen, ja se vaatii iOS 7.0 käyttöjärjestelmän tai uudemman, on yhteensopiva iPhonen, iPod Touchin – ja nyt myös siis iPadin kanssa. Päivitys sisältää myös joitakin korjauksia ja parannuksia, mutta suuria muutoksia siinä ei ole. Sovelluksen kerrotaan nyt olevan vakaampi, ja nyt se pystyy hyödyntämään iPadin suurempaa näyttöä ja tekee Messengerin käyttämisestä helpompaa. Käytettävissä ovat myös Facebookin ’stickerit’ eli kuvat, joilla voi viestejään elävöittää.

messenger

Facebookin Messengerin iOS-versio löytyy tarkempinen tietoineen iTunesista ja se on tietysti ilmainen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. JackPointer

  Nyt vasta ipad?!?!? Missä se applen ekosysteemin ylivertaisuus sovelluspuolella näkyy. Ei ainakaan tässä, ei jatkoon.

  • Vili

   Eikös se tässäkin juuri näy? Tableteissa ensimmäisenä tuli iPadille.

   Missä viipyy android tabletti versio?