Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook Messenger rantautuu nyt myös Applen iPadeille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

1-messenger-ipad-conversation1

Facebookin pikaviestisovellus Messenger tekee nyt uuden aluevaltauksen – se saapuu iPadeille. Aikaisemminkin iPadille on pystynyt lataamaan Messengerin, mutta se on ollut ainoastaan venytetty versio iPhonelle suunnatusta versiosta. Nyt saatavilla on kokonaan iPadille suunniteltu versio Facebook Messengeristä.

Sovelluksesta löytyy kaikki sama ominaisuudet kuin puhelimille tehdystä versiosta – nyt kaikki on vain aiempaa suurempaa. Vaakatasossa käytettäessä vasemmasta reunasta löytyy lista keskusteluista kavereiden kanssa. Lista pysyy reunassa, vaikka sovellusta käyttäisi pystyasennossa. Ulkonäöltään Facebook Messenger muistuttaa paljon Applen omaa sähköpostisovellustaan.

Facebook Messengerillä voi yksinkertaisesti jutella omien Facebook -kavereidensa kanssa. Kavereiden kansas voi lähetellä viestejä, kuvia, videoita, äänitteitä, tarroja tai hymiöitä. Facebook Messengerin kautta voi myös soittaa ystävilleen äänpuheluita internetin välityksellä, joten puheluista ei tarvitse maksaa.

Jos käyttäjä on aiemmin asentanut Facebook Messengerin iPhone-version iPadille, uusi versio tulee automaattisesti päivityksen kautta.

Messenger-sovellus löytyy iPadeille ja iPhoneille Applen App Storesta. Sovelluksesta on tehty versio myös Android-puhelimille ja Windows Phone -laitteille. Ne löytyvät Googlen Play-kaupasta ja Windows Phonen sovelluskaupasta. Android-tableteille optimoidun Facebook Messengerin tulosta ei ole vielä tietoa.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut