Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android Wear -sovelluksille oma osio Google Play -kauppaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

android_wear_google_play Alkuvuodesta julkistettu Android Wear on käyttöjärjestelmänä melko tuore, eikä sitä tukevia laitteita ole markkinoilla montaa. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt Googlea hakemasta lisänäkyvyyttä älykelloille ja viimeinen esimerkki älykellojen nostamisesta suuren yleisön tietoisuuteen on Android Wear -osion tuominen Google Play -kauppaan.

Google on lähtenyt aluksi varovaisesti liikkeelle tuomalla Android Wear -osioon noin parikymmentä eri sovellusta, joihin kuuluvat muun muassa kolmansien osapuolien sovellukset Pinterest ja IFTTT, sekä muutama Googlen oma sovellus. Lisäsisältöä on varmasti luvassa tulevaisuudessa ja tällä hetkellä Google vaikuttaisi lähinnä testaavan Android Wear -osion toimivuutta.

Kokonaisuutena Google Playstä löytyy nykyään noin 1,2 miljoona erilaista sovellusta ja kaupasta on saatavilla myös monia älykellosovelluksia, jotka eivät ole vielä löytäneet tietänsä Android Wear -sovellusten joukkoon. Esimerkiksi suosittu muistiinpanosovellus Evernote on saatavilla Anroid-älykelloile, vaikkei sitä ole sitä Android Wear -sovellusten joukkoon listattukaan.

Tällä hetkellä Android Wear -osio antaa hyvän katsauksen siitä, kuinka erilaisia sovelluksia älykelloille löytyy ja mihin ne pystyvät. Valikoiman kapeus on kuitenkin rajoite uusien sovellusten etsinnässä ja tähän asiaan Googlen toivotaankin panostavan tulevaisuudessa. Nykytilassaan Google Playn Android Wear -osioon voi tutustua tästä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut