Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Logitechin Ultimate Ears ja Red Bullin menestyksekäs F1-tiimi yhteistyöhön

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kuva: www.infiniti-redbullracing.com

Kuva: www.infiniti-redbullracing.com

Logitechin omistama Ultimate Ears aloittaa yhteistyön Formula 1 -autokilpailuista tutun Infiniti Red Bull Racing -tiimin kanssa.

Ultimate Ears tuo laadukkaan musiikin myös radanvarren vierastiloihin. Infiniti Red Bull Racing valitsi UE BOOMin tämän vuoden lahjatuotteekseen kaiuttimen suorituskyvyn ja palkitun muotoilun ansiosta.

Kaikki tämän vuoden kisoihin osallistuvat Red Bull -tiimin kuljettajat ja VIP-vieraat saavat lahjaksi UE BOOMin erikoisversion. Se seuraa väritykseltään tiimin omaa sinistä väriä ja käynnistyessään se soittaa kilpa-auton moottorin ääntä.

UE BOOM on sylinterimuotoinen kaiutin, joka tuottaa huipputason ääntä 360 asteen säteellä. Jopa 15 tunnin akunkestolla varustettu UE BOOM on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE Boom on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.

ue-boom_2

Infiniti Red Bull Racing voitti vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013 valmistajien ja ajajien mestaruudet. Vuoden 2013 kauden loppuun mennessä tiimi oli saavuttanut 47 voittoa, 104 palkintosijaa ja 57 paalupaikkaa.

Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja ja alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut