Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Maailman pienimmät langattomat korvanappikuulokkeet Ruotsista, ”early bird” -tarjous vielä voimassa (Kickstarter)

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

earin_1Ruotsalainen tiimi aloitti vuonna 2013 uudenlaisten korvanappikuulokkeiden suunnittelun, ja nyt tämä Kickstarter-projekti on ylittänyt rahoitustavoitteensa 3,5 kertaisesti – ja tämä on tapahtunut 10 päivän aikana. Tavoite oli n. 217000 euroa, ja tänään summa oli jo 732000 euroa, joka on kertynyt yli 5000 henkilön sijoituksista. Loppusumma ylittää varmasti miljoonan euron rajan, koska aikaa on vielä lähes kuukausi.

Korvanappikuulokkeiden ongelma on lähinnä ollut helposti sotkeutuvat johdot, jotka hankaloittavat kuulokkeiden käyttöä ja säilytystä esimerkiksi taskussa. Earin-kuulokkeissa ei johtoja ole. Ainoa johto, jota tarvitaan on USB-kaapeli lataamaan kapselin akkua.

Earin-kuulokkeiden paino on vain 5 grammaa, ja niiden säilyttämiseen ja lataamiseen tarkoitettu kapseli painaa 25 grammaa. Nappien läpimitta on 14 mm ja pituus 20 mm, kapselin läpimitta 18 mm ja pituus 62 mm, joten todella pienestä paketista on kysymys. Johtoja kuulokkeissa ei ole, koska ne toimivat Bluetooth-yhteyden avulla ja ruotsalaiset kertovat toiminta-ajan olevan yhdellä latauksella noin 3 tuntia. Nappien kerrotaan olevan myös vedenkestävät.

Toinen korvanappikuulokkeiden ongelma on tietysti äänentoisto, joka pienillä napeilla ei koskaan voi olla yhtä tasokasta kuin perinteisillä, korvan peittävillä laatukuulokkeilla. Earin’in suunnittelijat kuitenkin kertovat onnistuneensa yhdistämään sekä langattomuuden että laadukkaan äänen todella pieniin nappeihin. Jykevää bassotoistoa lienee kuitenkin turha odottaa, vaikka Earinin kerrotaan käyttävän nykyisistä korvakuulokkeista eroavaa rakennetta.

Kuva: kickstarter.com

Kuva: kickstarter.com

 

 

Earin-kuulokkeet voi vielä tilata ”early bird” -hintaan, joka on 144 euroa. Toimitusten on arvioitu alkavan ensi vuoden tammikuussa, jolloin ovh. on 193 euroa. Ihan halvalla musiikin kuuntelija ei näitä nappeja saa, mutta reilussa viikossa tuhannet musiikin ystävät ovat Earin-kuulokkeet jo tilanneet.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Looking glass

  Bragin The Dash on parempi ja monipuolisempi kickstarter(joka tavoitti myös reilusti tavoitesummansa).

 2. Axseelius

  Omg oon niin odottanu näitä. Oon aina halunnu langattomat kuulokkeet mut minähän en sellasia rumia megakuulokkeita käytä (eli näitä isoja just). Ainu huono puoli mitä noista keksii niin on se että hävittää :DD toi ois paha jos jossain ruuhkasessa Helsingin keskustassa tiputtaa ihmisten jalkoihin.

 3. hansu

  Ja noissa ei ole vaihdettavaa akkua, lisäksi akun kesto on aika olematon ja huononee varmasti ajan mittaan entisestään.
  Hintakaan ei ole kohdallaan.

Tuoreimmat jutut