Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

iPhone 6 ja iWatch myyntiin lokakuussa – huhuttu safiirinäyttö vain 5,5 tuuman puhelimeen?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 6 -mallikappale tuoreessa vuotokuvassa

iPhone 6 -mallikappale tuoreessa vuotokuvassa

Aiemmin kerroimme, että iPhone 6 -puhelimiin olisi tulossa safiirista valmistetut näytöt. Taiwanilaisen toimitusketjulähteen mukaan kyseistä näyttölasia käytettäisiin kuitenkin vain suuremmassa 5,5-tuumaisessa iPhone 6:ssa. Tästä johtuen 4,7-tuumaista laitetta on lähteen mukaan tilattu 60 miljoonaa yksikköä, kun taas 5,5-tuumaista laitetta on tilattu vain 10 miljoonaa yksikköä.

Näytöt valmistaa lähteen mukaan JDI (Japan Displays Inc.) ja LG. Kookkaamman iPhone 6:n valmistusmääriä kasvatetaan, kunhan LG saa kokemusta erikoisten safiirinäyttöjen valmistamisesta.

Lisäksi toimitusketjun syövereistä kerrotaan, että Applen tulevan älykellon, iWatchin, hinnaksi tulee 349 dollaria (269 euroa). Laitteeseen odotetaan uuteen Health-sovellukseen kytkeytyviä mittausominaisuuksia, joiden toteutuminen alkaa monien vuotojen kautta olemaan jo sangen varma yksityiskohta.

Sekä molemmat iPhone 6 -koot että iWatch esitellään lähteen mukaan syyskuussa ja julkaistaan lokakuussa. Tämäkin osuu yksiin aiempien vuotojen ja arvauksien kanssa, minkä lisäksi tietoa tukee myös Applen tuotehistoria. Syksy on perinteisesti ollut laitejulkistusten aikaa ja esimerkiksi iPhone 5s esiteltiin juuri syyskuun lopussa.

Laitteiden lisäksi myös iOS 8 julkaistaan yleisesti syksyllä. Kesän kuluessa yksityiskohdat niin tästä kuin uusista laitteista varmistuvat, mutta selvää joka tapauksessa on, että syksystä tulee erittäin mielenkiintoinen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juhuu

  Tuossa 5.5″ iphone 6 näytössä on varmaan iphonen ja ipadin tapaan suuret reunukset joten puhelinta on tosi hankala pitää kädessä. Lg g3 on siro verrattuna tuohon. Samaten pikselitiheys on niin pieni että yksittåiset pikselit erottuvat tosi helposti. Applehan laittaa vasta nyt puoli teräväpiirtonäytöt iphoneen. Noita näyttöjä läytetään jo halvemman luokan androideissa joten 700-900€ hinta ei ole perusteltu.

  • kk

   Mikä on ”puoli teräväpiirtonäyttö”?

  • Pukki...

   Kirjoitustaito tai itseasiassa sen puute paljastaa aina tämän saman trollin :)

Tuoreimmat jutut