Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Logitech surffaa Galaxy Premieren aallolla: Type-S-näppäimistökansi julki

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Logitech Type-S

Logitech Type-S ja Samsung Galaxy Tab S 10.5

Viime yönä Samsung julkisti Galaxy Premiere 2014 -tapahtumassa uudet Galaxy Tab S 8.4 ja Galaxy Tab S 10.5 -tabletit. Laitteiden ehdoton myyntivaltti ovat upeat, 2560×1600 pikseliä sisältävät, Super AMOLED -näytöt. Itse laitteen lisäksi erilaiset oheistuotteet ovat kuitenkin tablettien käytettävyyden kannalta erittäin tärkeitä. Ensimmäinen suurempi julkistus tuleekin Logitechilta heti Tab S -julkistuksen vanavedessä.

Logitech Type-S on Galaxy Tab S 10.5 -tabletille tarkoitettu näppäimistökansi. Suojakansi kiinnittyy laitteeseen SecureLock-kulmakiinnikkeillä ja näppäimistö taas yhdistyy tablettiin langattomasti Bluetoothin kautta. Logitechin mukaan Type-S -näppäimistö on riittävän tilava mahdollistaakseen mukavan ja tehokkaan kirjoittamisen. Lisäksi suojakansi on pyritty pitämään mahdollisimman keveänä, itse laitteen estetiikkaa mukaillen.

Kansi suojaa sekä laitteen etu- että takapuolta ja se on valmistettu vettä hylkivistä materiaaleista. Kannen saa taitettua sekä tabletin pystyyn tukevaan asentoon että laitteen taakse täysin piiloon.

Logitech Type-S saapuu Eurooppaan, yhdysvaltoihin ja joihinkin Aasian maihin kesäkuun aikana. Suositushinta on 99,99 dollaria, mikä kääntynee suunnilleen suoraan euroiksi Suomessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. boiga

    Voisi Logitech tehä tuommoset 7 tuumaisille yhteisen 8 tuumaisille yhteisen ja niin edespäin eikä vain kalleimmille laitteille.

Tuoreimmat jutut