Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG G Watchin tekniset tiedot julki – lisäksi huhuja julkaisupäivästä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG G Watch

LG G Watch

@upleaks twiittasi eilen LG:n G Watch -älykellon oletetut tekniset tietotaulukot. Taulukot vahvistavat joitakin jo tiedossa olleita ominaisuuksia, kuten 1,65 tuuman näytön ja 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näiden lisäksi taulukoissa on kuitenkin myös uutta tietoa.

Uusimman vuodon perusteella G Watch sisältää 512 megatavua RAM-muistia sekä Qualcommin APQ8026 -järjestelmäpiirin, jonka pitäisi olla eräs versio Snapdragon 400:sta. Laitteessa on 400 milliampeeritunnin akku ja valmiustilaa sille luvataan vain 36 tuntia. Näytön tarkkuun on 280 x 280 pikseliä.

Teknisten tietojen lisäksi vuodetut taulukot listaavat monia ominaisuuksia, kuten Bluetooth 4.0 -tuki, useiden kielten tuki ja äänimuistiinpanot. Tiedot tarkentuvat tuttuun tapaan, kun laite julkistetaan virallisesti.

G Watchin tarkka julkaisuajankohta ei vielä ole tiedossa. MoDaCo kertoo kuitenkin saaneensa luotettavista lähteistä tiedon, että laite saapuu Iso-Britanniassa myyntiin 7. heinäkuuta. Laitteen suositushinnan odotetaan olevan halvempi kuin Samsungin Gear 2 Neon, joka maksaa Suomessa tällä hetkellä hieman yli 200 euroa. Arvio osuu melko hyvin yksiin aiempien huhujen kanssa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Tämäkin tulee myymään paljon enemmän kuin iwatch

Tuoreimmat jutut