Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta halpa 4G-puhelin – tässä on Galaxy Core Lite

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi Samsung Galaxy Core Lite

Uusi Samsung Galaxy Core Lite

 

Elektroniikkavalmistaja Samsungilta tulee jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita jokaiseen hintaluokkaan. Nyt yhtiön on julkistanut uuden Galaxy Core Lite -älypuhelimen, joka sijoittuu halvempaan hintaluokkaan, mutta omaa silti tuen 4G LTE -yhteyksille.

Uutuudessa on suuri 4,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on vaatimattomat 800×480 pikseliä. Tietysti puhelimen luultavasti suurin valttikortti on sen tuki nopeille 4G LTE -yhteyksille.

Galaxy Core Liten sisuksissa hyrrää Qualcommin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri 1,2 gigahertsin taajuudella. RAM-muistia on yksi gigatavu ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Tallennustilaa voi lisätä muistikorttien avulla, joita laite tukee 64 gigatavuun asti. Takana sijaitsee viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalolla. Puhelin tukee myös NFC -lähilukutekniikkaa. Uutuden akun koko on 2 000 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii vanhempi Android 4.3 Jelly Bean.

Laite noudattelee Samsungin tuttua muotokieltä, joten yllätyksiä sen suhteen ei ole tullut. Galaxy Core Lite tulee myyntiin aluksi Taiwanissa 7 988 taiwanin dollarin hintaan, joka tekee noin 195 euroa. Uutuuden tulosta Euroopan markkinoille ei ole vielä tietoa. Jos se tulisi myyntiin Suomeenkin, lähtisi se luultavasti kilpailemaan muun muassa Nokia Lumia 625:n kanssa, joka on niin ikään halvemman hintaluokan 4G LTE -älypuhelin. Teknisiltä tiedoiltaan laitteet ovat pitkälti samanlaiset, mutta käyttöjärjestelmä on eri.

Samsung-Galaxy-Core-Lite-SM-G3586V (1)

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Jos Galaxy Core Lite tulisi myyntiin Suomeenkin,lähtisi se luultavasti kilpailemaan muun muassa Nokia Lumia 625:n kanssa,joka on niin ikään halvemman hintaluokan 4G LTE -älypuhelin.

 2. jani

  tai moto g lte version kanssa

 3. Minä asun n.300m riihimäen keskustasta,ja kuuluvuus on 4G:llä palkki korkeintaan ja siitä
  huolimatta yhteys pätkii aina välillä.Osoitteeni on kaartokatu 9-11A4 riihimäki.
  Minulla on saunalahden kännykkälittymä,ja mokkula sen lisäksi mokkula Huawei,josta maksoin n.160 euroa?On totta että riihimäellä saunalahti toimii elisan:n
  Voisitteko vastata ettei riihimäelä toimi nettyhteys 4G,niinkuin 3G,eli mitä minä teen kun aion ostaa 4G:n kännykän?Kiitos.

 4. Minä asun n.300m riihimäen keskustasta,ja kuuluvuus on 4G:llä palkki.Ja siitä
  huolimatta yhteys pätkii aina välillä.Osoitteeni on kaartokatu 9-11A4 riihimäki.
  Minulla on saunalahden kännykkälittymä,ja mokkula sen lisäksi mokkula Huawei,josta maksoin n.160 euroa?Ja lisäksiminulla on Teidän mokkula .On totta että riihimäellä saunalahti toimii elisan:n
  Voisitteko vastata ettei riihimäelä toimi nettyhteys 4G,niinkuin 3G,eli mitä minä teen kun aion ostaa 4G:n kännykän?Kiitos.
  Os.kaartokatu 9-1A4 riihimäki 11100.
  riihimäki on elisan aluetta,että kohdistan valitukseni Teille,jos yhteyden suhteen. jotain?

Tuoreimmat jutut