Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisella RECS-sovelluksella tyylittelet videosi helposti – lataa nyt iOS-laitteille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

NASAn kuulähetys -teema iPhonen näytöllä

RECS ja NASAn kuulähetys -teema iPhonen näytöllä

Erilaiset filtterit kuville ja videolle ovat olleet varsin suosittuja viime vuosina. Kotimainen, Oulussa päämajaansa pitävä ohjelmistotalo Boogie Software on julkaissut tänä keväänä oman RECS-nimisen sovelluksensa, jonka avulla kuvattavaa videota voi reaaliajassa muokata erilaisilla teemoilla. Boogie Softwaren mukaan erityistä RECSissä on nimenomaan se, että efektin näkee jo videota kuvatessaan ilman, että materiaalin käsittelyä tarvitsee erikseen odottaa.

Uuden videon kuvaamisen ohella RECSillä voi lisätä teemoja myös valmiiksi kuvattuihin videoihin. Lisäksi videoihin voi lisätä halutessaan tekstejä. Teemoja sovellus tarjoaa yhteensä 24 erilaista. Boogie Softwaren mukaan valikoima sisältää monipuolisesti elokuvan ja teknologian eri aikakausia ja tyylejä, kuten 1800-luvun neulanreikäkamera, ikoniset NASAn TV-lähetyksen kuusta ja 1980-luvun kotimikro.

RECSillä luodut videot voi helposti jakaa esimerkiksi Facebookissa, YouTubessa tai sähköpostitse. Sovellus on ilmainen ja tukee sekä iPhoneja, iPadeja että iPod Toucheja. Voit tarkistaa tarkemmin tuetut versiot ja listauksen tarjolla olevista teemoista, sekä tietysti ladata itse sovelluksen, Applen App Storesta.

 

RECSin Commodore 64 -teema iPhonen näytöllä

RECS ja Commodore 64 -teema iPhonen näytöllä

RECS ja neulanreikäkamera-teema iPadin näytöllä

RECS ja neulanreikäkamera-teema iPadin näytöllä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juhuu

  Miksi nämä uudet sovellukset aina julkaistaan iOsille vaikka android käyttäjiä on enemmän ja google ei ryövää sovelluskehittäjiä kuten apple joka ottaa kunnon katteet. Iphone 5s 32 gigaisen olisin ostanut jos olisi maksanut max 600€

  • Vili

   Sitä syytä kutsutaan alustan fragmentoitumiseksi, olet ehkä kuullutkin

  • Vili

   Lyhyesti, on aika paljon helpompaa saada sovellus toimimaan muutamalla iPhonella kuin 50-100:lla eri android luurilla.

  • keijo

   Osta käytettynä, niin saat sillä 600€. Aina samaa jossittelua.

  • Jonahan

   Alustan fragmentoituminen jo mainittiinkin. Lisäsyinä: iOS käyttäjien keskimääräinen maksuhalukkuus ohjelmista on suurempi, iOS laitteet ovat keskimäärin tehokkaampia ja iOS:lle on helpompaa tehdä ohjelmia jotka vaativat suurehkoja muistimääriä.

   Mitä tulee väitteeseesi ryöväämisestä, on se niin monella tavalla virheellinen, että en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

   Ensinnäkin, on täysin normaalia liiketoimintaa, että kauppa ottaa katteen myydystä tavarasta. Kysy vaikka lähikaupastasi jos et usko. Mielestäsi Applen 30:70 jako on kehittäjien ryöväämistä. Jostain syystä Googlen 30:70 jako paljon pienemmästä myynnistä ei ole sitä, miksi?

   Kehittäjät siis tuovat uudet tuotteet yleensä ensiksi Applen kauppaan, koska kokevat sen *paremmaksi*, eivät koska olisivat tyhmiä tai tietämättömiä.

   Itku iPhone 5s:n hinnasta on lähinnä henkilökohtainen tragediasi, mutta vaikuttanee Applea kohtaan tuntemiisi antipatioihin huomattavasti.

Tuoreimmat jutut