Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify joutui hakkereiden uhriksi – Androidille turvatoimena täysin uusi sovellus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Spotifyn ilme muuttuu täysin päivityksen myötä

Spotifyn Android-sovellukselle turvapäivitys

Spotify ilmoitti eilen joutuneensa jonkinlaisen tietomurron kohteeksi. Yritys on havainnut jonkun hakkeroineen tiensä Spotifyn järjestelmiin. Tämän seurauksena yhden käyttäjän tietoihin oltiin päästy luvatta käsiksi, mutta Spotifyn mukaan vaarantuneisiin tietoihin ei kuulunut salasana- tai maksutietoja.

Yritys vakuuttaa, että muiden käyttäjien tiedot ovat turvassa. Myöskään puhelinten tai muiden laitteiden tietoihin ei murron kautta ole päästy käsiksi. Tästä voidaan ainakin osittain kiittää Spotifyn nopeaa toimintaa asian suhteen. Yritys kertoo tiedotteessaan ottavansa asian pienistä vahingoista huolimatta erittäin vakavasti.

Turvatoimena Spotify saattaakin pyytää joitain käyttäjiä vaihtamaan salasanansa tulevina päivinä. Lisäksi Android-sovellus päivittyy suojausmenetelmien lisäämiseksi. Tällä kertaa päivitys tulee täysin uuden sovelluksen muodossa, jonka voit ladata Play-kaupasta. Uusi sovellus pyytää asennuksen jälkeen lupaa poistaa vanha sovellus laitteesta, eli useiden versioiden päällekkäisyydestä ei tarvitse huolehtia.

Spotify kehottaa kaikkia Android-käyttäjiä päivittämään sovelluksensa mahdollisimman nopeasti. iOS- ja Windows-käyttäjiltä ei toistaiseksi vaadita vastaavaa erityistoimenpidettä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Pasi

    Tuo päivitys sitten poistaa kaikki offline tilaan ladatut kappaleet. Itsellä se tarkoitti yli 5Gt latausta. Samaten musiikkikirjasto menee ihan random järjestykseen eli ei ole aakkosjärjestyksessä enää tämän jälkeen.

Tuoreimmat jutut