Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia Glam Me päivittyi: automaattisia selfieitä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kuvankaappauksia Nokian Glam Me -sovelluksesta

Kuvankaappauksia Nokian Glam Me -sovelluksesta

Microsoft on päivittänyt viime keväänä alun perin tarjolle tullutta Nokia Glam Me -sovellusta, joka on saataville Lumia-puhelimille.

Glam Me on tarkoitettu nykyisin niin muodikkaiden selfie-omakuvien ottamiseen. Uutena toimintona Glam Me saa nyt automaattiset selfiet.

Automaattisia selfieitä sovellus ottaa puhelimista takaa löytyvällä pääkameralla, jonka tarkkuus on yleensä etukameraa parempi.

Automaattitoiminto toimii katsomalla kameraan, minkä yhteydessä piippausten avulla puhelin ohjeistaa asettumaan oikeaan kohtaan kuvaan. Kun oikea kohta on löytynyt, puhelin antaa äänimerkin ja ottaa kuvan, kun itse pysyy vain paikallaan.

Lisäksi Glam Mellä jo entuudestaan onnistuu omakuvien otto muuten, myös etukameralla. Nyt toisena uutena toimintona mukaan on tullut manuaalinen kuvien säätäminen, kasvojen kaunistelu sekä taiteellisten tehosteiden lisäys myös kuviin, jotka löytyvät kameran kuvakansiosta tai OneDrivesta.

Edellisen kerran kerroimme Glam Men päivittymisestä viime syksynä. Tuolloin se muun mussa takakameratuen sekä laajempia säätömahdollisuuksia.

Nokia Glam Me toimii Windows Phone 8 ja Windows Phone 8.1 -pohjaisilla Lumia-malleilla.

Päivitetty Nokia Glam Me löytyy Windows Phonen sovelluskaupasta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut