Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google+:aan uusia ominaisuuksia – ”elokuvien” teko helpottuu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

unnamedGoogle on tuonut pari uutta ominaisuutta Google+ -palveluunsa. Stories- ja Movies-ominaisuuksilla voi nyt helposti tehdä pikkuelokuvia ja erilaisia esityksiä, joiden avulla voi kertoa tarinoita helpommin. Google tiedottaa asiasta omassa blogissaan.

Stories-ominaisuus vie esityksien teon uudelle tasolle. Sen avulla voi tehdä erilaisia diaesityksiä, joiden avulla voi esimerkiksi kertoa helpommin omasta lomamatkastaan kuvien ja kuvatekstien avulla. Erilaisuutta diaesityksiin saa myös niin sanotun langan avulla, jolloin seuraavasta diasta pilkottaa reunasta hieman. Hiljattain ohjelmistoyhtiö Adobe esitteli myös perusidealtaan vastaavanlaista Adobe Voice-ohjelmaa.

Google Mapsin kautta voi liittää mukaan myös omia sijainteja ja reittejä. Omaan esitykseen voi esimerkiksi lisätä lentoreittinsä jonnekin tai muuta vastaavaa.

Movies-ominaisuuden avulla on aiempaa helpompi tehdä videoista tai kuvista pieniä elokuvia eli videopätkiä. Ominaisuus tekee automaattisesti videonpätkistä ja kuvista elokuvan, jonka jälkeen se on helppo jakaa myös sosiaalisen median palveluihin. Aikaisemmin tämä Movies-ominaisuus on ollut saatavilla joillekin Android-laitteille, mutta nyt se tulee laajempaan jakeluun.

Uudet ominaisuudet tulevat saataville Androidille ja internet-selaimelle tämän viikon aikana. Tällä hetkellä Applen iOS-alusta saa vielä odottaa. Ominaisuudet ovat osana Google+ -palvelua.

Alla oleva video on tehty Movies-ominaisuudella.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut