Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 630:stä televisiovirittimellä tuunattu erikoisversio Brasiliaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lumia 630 digitaalisella TV-virittimellä Brasilian markkinoille

Lumia 630 digitaalisella TV-virittimellä Brasilian markkinoille

 

Microsoft lanseeraa Brasilian markkinoille erikoisversion tuoreesta Nokia Lumia 630 -puhelinmallistaan. Uutuus on varustettu sisäänrakennetulla digitaalisella TV-virittimellä.

Brasiliassahan järjestetään tänä kesänä jalkapallon MM-kisat, joita brassit pääsevät nyt halutessaan seuraamaan kätevästi televisio välityksellä siis myös omista Lumia-puhelimistaan.

Uusi Lumia 630 perustuu mallin Dual SIM -versioon eli siinä on myös kaksi SIM-korttipaikkaa. Se tulee myyntiin vain Brasiliassa, jossa valtio rohkaisee tällaisten tuotteiden markkinoille tuontia.

Digitaalisen TV-virittimen laitteeseen integrointi tapahtui yhdessä Nokia Institute of Technologyn kanssa (INdt).

Suomessa normaali, yhdellä SIM-korttipaikalla varustettu Lumia 630 saapui markkinoille viime viikolla. Kyseessä on ensimmäinen Windows Phone 8.1 -puhelin. Lisäksi alle 150 eurolla myytävästä puhelimesta löytyy 4,5 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera sekä Qualcommin Snapdragon 400 -neliydinjärjestelmäpiiri.

Laajemmilla markkinoilla digitaalisella TV-virittimellä varustetuista puhelinmalleista ei ikinä tullut hittiä. Nokiahan yritti aikanaan markkinoille useilla avauksilla, kuten sisäänrakennetulla DVB-H-virittimellä varustetuilla N92:lla, N77:llä ja N96:lla, lisälaitteella sekä televisioerikoismalleilla valituista puhelimista, esimerkiksi Nokia 5330 Mobile TV Editionin muodossa.

Perinteiseen broadcast-tekniikkaan pohjautuvien TV-virittimien suosion älypuhelimissa tappoivat kehittyvät internetin videopalvelut sekä -sisälllöt.

Lumia 630:llä on myös useita sisarmalleja: Lumia 635 on 4G LTE -verkkoja tukeva malliversio ja tuoreet Lumia 636 ja Lumia 638 tähtäävät valituille markkinoille. Lumia 636 on Kiinan 4G TD-LTE -verkkoja tukeva malli.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut