Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n One mini 2 -älypuhelin julki – tällainen on lippulaivan typistetty sisarmalli

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC One mini 2 asemetallin harmaana

HTC One mini 2 asemetallin harmaana

 

HTC on julkistanut uuden aiemmin huhutun One mini 2 -älypuhelimensa, joka seuraa muotoilullisesti tämän vuoden One (M8) -lippulaivamallin linjoja.

Ominaisuuksien osalta One mini 2 on osoittautunut aiempien tietojen mukaiseksi. One mini 2:ssa on 4,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä ja näin 326 pikselillä tuumaa kohti. Etupuolelta löytyvät myös BoomSound-stereokaiuttimet.

One mini 2:n kuoret ovat pääosin alumiinia ja värivaihtoehdotkin ovat myös One (M8):sta tutut asemetallinharmaa, hopea sekä kultainen.

Kameran osalta One mini 2:sta löytyy tavallinen 13 megapikselin kamera BSI-taustavalaistulla kennolla ja f/2,2-aukon linssillä, kun One (M8):ssa HTC luottaa neljän megapikselin ultrapikselikameraan, jota tukee toinen kuvaustilanteen syvyysinformaation tallentava kamera. Näin ollen One mini 2 ei tarjoa vastaavia kuvaustoimintoja, kuten esimerkiksi tarkennuksen muuttamista jälkikäteen.

Lisäksi One mini 2 sisältää viiden megapikselin etukameran, Full HD -videokuvauksen tuen kummallakin kameralla, 4G LTE -verkkoyhteyden, Qualcommin Snapdragon 400 -järjestelmäpiirin neljällä 1,2 gigahertsin suoritinytimellä, 1 gigatavun RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-paikan, jolla tallennustilaa voidaan laajentaa 128 gigatavunkin muistikortilla sekä luonnollisesti tutut yhteydet eli NFC:n, Bluetoothin (4.0 + aptX), Wi-Fin (kaksi taajuutta, 802.11n) sekä GPS/GLONASS-paikannuksen.

Käyttöjärjestelmäversio on tuorein Android 4.4 KitKat, jonka päältä löytyy HTC:n oma Sense 6 -käyttöliittymä.

One mini 2:n mitat ovat 137 x 65 x 10,6 millimetriä ja sen paino on 137 grammaa. Akun kapasiteetti uutuudessa on 2 100 milliampeerituntia.

One mini 2 on tulossa myyntiin kesäkuussa.

HTC One mini 2 hopeisena

HTC One mini 2 hopeisena

 

HTC One mini 2 kultaisena

HTC One mini 2 kultaisena

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juhuu

  Hyvin onneton akku. Nexus 5 on paljon parempi akku ja senkin kestoa on parjattu

  • Wasd

   Nexus viidessä on myös snapdragon 400 vai kuinka? lol

   • jani

    nexus 5 on Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800

Tuoreimmat jutut