Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft aloittanut uusien latureiden toimitukset Lumia 2520 -omistajille: pian taas turvallista käyttöä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokian vaarallinen AC-300-laturi

Nokian vaarallinen AC-300-laturi

Microsoft on aloittanut lähettämään Nokia Lumia 2520 -tablettien omistajille uusia latureita alkuperäisten vaarallisten tilalle.

Asiasta keskustellaan Matkapuhelinfoorumilla, jossa osa raportoi jo vastaanottaneensa korvaavan laturin. Uusi laturi on ulkoisesti käytännössä samanlainen vanhan kanssa, mutta sisältää painetun numerokoodin.

Lisäksi Nokia on luvannut hyvitykseksi sotkusta lähettää myöhemmin myös lahjakortin.

Nokia kertoi alun perin laturinvaihtokampanjasta 17. huhtikuuta ja pyysi tuolloin omistajia ilmoittamaan tietonsa verkkosivustolla.

Nokia Lumia 2520 ja Power Keyboard

Nokia Lumia 2520 ja Power Keyboard

Vaarallinen laturi malliltaan AC-300 on tarkoitettu vain Lumia 2520:n kanssa käytettäväksi, sillä siitä löytyy oma laturiliitäntänsä. Laturin käyttäjiä Itävallassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa kehotettiin keskeyttämään vanhan laturin käyttö välittömästi.

Laturi havaittiin vaaralliseksi Nokian sisäisessä laadunvarmistuksessa: laturin päässä olevan vaihdettavan rakenneosan muovinen kuori voi osassa latureita joissain olosuhteissa irrota, paljastaa laturin sisällä olevat komponentit ja aiheuttaa näin mahdollisen sähköiskun vaaran, mikäli käyttäjä koskettaa tiettyjä komponentteja laturin ollessa kytkettynä toimivaan pistorasiaan. Nokian tietoon ei ole tullut yhtään laturivian takia aiheutunutta tapaturmaa.

Verkkosivulta http://www.nokia.com/2520-charger löytyy yhä lisätietoa laturien vaihdosta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    Ei taida pahemmin menneen talven (Microsoftin) Nokia Lumia Tabletti kiinnostaa!.
    8)

    • Hena

      Taidat olla iPadin omistaja? Siinä tapauksessa tuo onkin vain ominaisuus eikä Apple tekisi asialle juurikaan mitään. On vastuullista vaihtaa uusi laturi vanhan tilalle…

Tuoreimmat jutut