Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Salasanat hallitseva LastPass tukee nyt myös Samsungin Galaxy S5:n sormenjälkitunnistinta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

lastpassLastPass-sovellus on tunnettu sen salasanojen hallinnastaan. Sen avulla käyttäjä voi tehdä salasanoja, jotka ovat lähes mahdoton arvata ja sovellus muistaa ne käyttäjän puolesta. LastPass löytyy niin tietokoneille kuin mobiililaitteillekin.

Nyt LastPass on päivittynyt ja jatkossa salasanan sijasta siinä toimii myös Samsung Galaxy S5:n sormenjälkitunnistin. Aiemmin Samsung avasi sormenjälkitunnistimensa kehittäjille ja tässä on nyt yksi ensimmäisiä tuloksia päätöksestä. Muutenkin Samsung Galaxy S5:n sormenjälkitunnistin on toiminnoiltaan laajempi kuin Applen iPhonen, koska sillä voi muun muassa varmistaa PayPal-maksuja. iPhonen sormenjälkitunnistimella voi lukita puhelimen ja se käy salasanasta Applen sisältökaupoissa. Kuitenkin käytössä Samsung Galaxy S5:n sormenjälkitunnistin on vaikeampikäyttöinen sekä käytännössä huomattavasti epävarmempi.galaxy-s5-fingerprint-scanner

LastPassilla voi internet-sivujen ohella myös kirjautua eri sovelluksiin. Muun muassa Netflixiin kirjautuminen onnistuu LastPassin avulla eikä enää tarvitse turhaan kirjoitella omaa käyttäjänimeä ja salasanaa.

Kuitenkaan aivan ilmainen LastPass ei ole. Sovelluksesta löytyy 14 päivän kokeilujakso, jonka jälkeen se maksaa 12 dollaria eli reilut 8,5 euroa vuodessa.

LastPassin voi ladata tästä linkistä tai alla olevasta QR-koodista.

qr code

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut