Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorolan halpaa hittipuhelinta saa nyt Suomestakin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Motorola Moto G

Motorola Moto G

 

Motorola, jonka Google on myymässä kiinalaiselle Lenovolle 2,91 miljardilla dollarilla, toimitti alkuvuonna maailmanlaajuisesti markkinoille 6,5 miljoonaa laitetta eli käytännössä älypuhelinta.

Motorola kertoi toimitusluvusta tänään Twitterissä.

6,5 miljoonan puhelimen toimittaminen on Motorolalta yllättävänkin kova saavutus, ja sillä yhtiö saattaa jopa lyödä Nokian vastaavan ajankohdan Lumia-älypuhelinten toimitusmäärän. Nokia ei ole kuitenkaan vielä julkistanut alkuvuoden tulostaan, mutta sen toimitusmäärän odotetaan laskevan merkittävästi vuoden lopun jouluneljännekseltä.

Motorolan ehdoton hittituote on ollut Moto G -älypuhelin, joka tarjoaa hintaansa nähden oivat ominaisuudet sekä myös laadukkaan rakenteen.

Motorola ei ole ollut viime vuosina läsnä juuri lainkaan Suomen markkinoilla, mutta nyt Moto G on rantautunut tänne hiljaisesti viime viikkojen aikana myyntiin Verkkokauppa.comissa 189,90 euron hintaan. Kauppa näyttäisi myös käyvän melkoisen vauhdikkaasti myyntitilastojen perusteella. Moto G:tä löytyy verkkokaupan ohella myös Verkkokauppa.comin kaikista kolmesta myymälästä suoraan hyllystä.

Moto G:n teknisissä ominaisuuksissa kohokohta on 4,5 tuuman näyttö, joka tarjoaa tässä hintaluokassa harvinaisen hyvän 1280×720 pikselin tarkkuuden eli yli 330 pikseliä tuumaa kohti. Muiltakin osin ominaisuudet ovat kelvollisella tasolla: viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-salamalla, kahden megapikselin etukamera, 3G-verkkoyhteys, Qualcommin Snapdragon 400 -neliydinjärjestelmäpiiri, yksi gigatavu RAM-muistia sekä kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

Käyttöjärjestelmän osalta Moto G tarjoaa lähellä puhdasta olevan Androidin. Lisäksi Moto G:tä on kiitelty sen erinomaisista toiminta-ajoista. Tämä yhdistettynä vankkaan rakenteeseen tekee Moto G:stä alle 200 euron hintalappuun nähden hyvän ostoksen, minkä vuoksi se onkin noussut suosituksi maailmalla.

Miten on – kiinnostaako sinua Moto G?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jani87

  myös gigantti myy moto g:tä
  itse ostin amazonista pari kk sitten loisto ostos

 2. Jahhe

  Puelin on kiinnostanut siitä lähtien kun kuulin sen olevan suunnitteilla. Tuolloin oli vaikeaa saada kavereita uskomaan, että tällainen puhelinmerkki kuin Motorola on todellakin edelleen olemassa.

  • akzuh

   Täytyy olla kyllä kaverit pihalla nykymaailmasta.

 3. juhuu

  Surkea puhelin. 8 gt täyttyy heti eikä sitä saa laajennettua muistikortilla, myöskin 1 gt rami alkaa olla jo liian vähän nykypäivänä, snapdragon 800 tuohon toivoisi eikä mitään hidasta 400.

  • DaveNull

   Jäikö se hintalappu katsomatta? Moto G on epäilemättä paras laite omassa hintaluokassaan.

   SD kortti on mobiilimaailman lerppu/korppu/CD-asema. Täysi turhake siis. Myös Moto G tukee USB OTG:tä, eli muistitikku (tai vaikka se teratavun ulkoinen kovo) siihen jatkeeksi, jos alkaa muuten tekemään tiukkaa.

  • GG

   No.. Ottaen huomioon mitä muita puhelimia saa 180 eurolla niin sanoisin että Moto G on oikeen kuninkaallinen puhelin. :)

Tuoreimmat jutut