Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows 9:sta jo tihkuu tietoja – tätä luvassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Käynnistä-valikon pitäisi palata Windows 8.1 Update 2:ssa

Microsoft julkisti hiljattain Windows 8.1 Update 1:n. Nyt jo kuitenkin katseet kääntyvät tulevaan ja seuraaviin päivityksiin. Windows 8.1 Update 2:n pitäisi olla tulossa ja seuraavasta suuresta päivityksestä Windows 9:stäkin huhutaan jo. Asiasta kertoo verkkosivusto Myce.

Myöhemmin tuleva Windows 8.1 Update 2 saatetaan myös julkistaa Windows 8.2 -nimellä. Tämä olisi luultavasti viimeinen suuri ja merkittävä päivitys ennen kuin Microsoft julkistaa Windows 9:n. Tarkempia tietoja Update 2:sta ei vielä ole, mutta aina päivityksistä löytyy normaaleja ongelmakohtien korjauksia. Microsoft esitteli jo uusvanhaa Käynnistä-valikkoa, mutta se ei vielä käyttöjärjestelmään tullut Update 1:ssä, joten saattaa olla, että Update 2 pitää Käynnistä-valikon sisällään.

Käynnistä-valikko on siis tulossa ja tulee myös jäämään, jos huhuja uskominen. Windows 9:stä löytyisi Käynnistä-valikko niin kosketusnäytöllisillä laitteilla kuin laitteilla, joissa ei ole kosketusnäyttöä. Windows 9:n pitäisi olla ilmainen päivitys nykyisille Windows 8 -laitteille, mutta mitään varmistusta tälle ei olla saatu.

Huhujen mukaan Microsoft työskentelee myös Windows Cloud -nimisen käyttöjärjestelmän kanssa. Pilvessä toimiva käyttöjärjestelmä tarvitsisi luonnollisesti jatkuvan internet-yhteyden muiden kuin aivan perusasioiden osalta.

Microsoft ilmoitti myös, että sen käyttöjärjestelmä on ilmainen alle yhdeksän tuuman laitteissa. Vielä ei ole tietoa, jatkuuko tämä myös Windows 9:n kanssa. Microsoft esitteli BUILD-tapahtumassa myös kosketusnäytöille optimoitua Officea Windowsilla, mutta senkin osalta tarkka aikataulu on vielä hämärän peitossa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. sk

    W9 on pakko olla ilmainen, muuten MS putoaa kelkasta.

Tuoreimmat jutut