Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlusin halpaa huippupuhelinta on aluksi vaikea saada – vaatii kutsun

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus tuo puhelimensa myyntiin kutsujärjestelmän kautta

OnePlus tuo puhelimensa myyntiin kutsujärjestelmän kautta

Uusi älypuhelinbrändi OnePlus on jakanut tipoittain tietoja tulevasta One-puhelimestaan viime viikkojen aikana ja lopullisen paljastuksen aika koittaa ensi viikolla, keskiviikkona 23. huhtikuuta.

OnePlus on aiemmin kertonut myös Suomen kuuluvan 16 lanseerausmaan joukkoon. OnePlus Onen erikoisuus on käytännössä hinta: alle 350 eurolla tarjolla tulee olemaan tuoreimpia suurten valmistajien lippulaivamalleja vastaavat tekniset ominaisuudet, kuten 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, Qualcommin tämän hetken tehokkain Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia sekä 13 megapikselin kamera. Lisäksi OnePlus One erottuu joukosta ohjelmistopuolella CyanogenMod 11S -Android-asennuksella.

Valitettavasti OnePlus Onen saatavuus näyttäisi olevan aluksi rajoitettua. Yhtiö on nyt kertonut uudesta kutsujärjestelmästä: puhelimen ostaminen vaatii kutsun. OnePlus yrittää asemoida tämän parannukseksi normaaleihin käytäntöihin verrattuna – sen mukaan tavallisesti aluksi puhelinta ei saa ostettua, koska ne on myyty loppuun, tai toisena vaihtoehtona joutuu tekemään ennakkotilauksen, jonka jälkeen puhelimen saapumista saa odottaa pitkään.

OnePlusin kehittämä kutsujärjestelmä ei kuitenkaan kuulosta myöskään kovinkaan helpolta tavalta ostaa puhelin. OnePlusin mukaan kutsuja tullaan jakamaan kavereiden kesken, kilpailujen palkintona sekä OnePlusin keskustelupalstalla. OnePlus Onen ostajat pääsevät myös kutsumaan mukaan puhelimen ostajiksi omat kaverinsa.

Aluksi OnePlus lupaa kutsuja tarjolle rajatuissa määrin. Vielä kutsuja ei ole laitettu jakoon lainkaan.

OnePlusin järjestelmän etu on se, että jos kutsun puhelimen ostajaksi saa, voi sen jälkeen varmuudella tietää saavansa puhelimen käsiinsä nopeasti heti kaupan tekemisen jälkeen.

OnePlus One vs. Samsung Galaxy S5

OnePlus One vs. Samsung Galaxy S5

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jebukka

    Okei, perun aikaisemman OnePlus uutiseen liittyvän kommenttini että tämä tulee varmasti tiputtamaan Samsungin puhelinmyyntikäyrät…

Tuoreimmat jutut