Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei, Xiaomi ja ZTE aikovat pilata OnePlus Onen julkistuksen ensi viikolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomin kutsu

Xiaomin kutsu

OnePlus aikoo esitellä ensimmäisen älypuhelimensa ensi viikolla. Uudesta huippupuhelimesta tiedetään jo paljon teknisiä tietoja ja se tulee olemaan todella edullinen – myös täällä Suomessa alle 350 euron hintalapullaan. Näyttäisi siltä, että muut kiinalaiset älypuhelinvalmistajat ottavat OnePlusin mahdollisuudet vakavasti ja aikovat parhaansa mukaan pilata yhtiön julkistuspäivän, kertoo verkkosivusto GizChina.

Yhtiö järjestää One-puhelimensa julkistuksen 23. päivänä tätä kuuta. Niin pitävät myös Xiaomi ja ZTE:kin.Yhtiöt ovat kertoneet julkistustilaisuuksistaan, joissa on odotettavissa liuta uutuuksia. Taasen Huawei järjestää tilaisuuden päivää ennen 22. päivänä huhtikuuta.

Xiaomin kutsussa näkyy alalaidassa jonkinlainen laite sivustapäin. Kuvasta on vaikea erottaa mikä se on, mutta luultavasti se on jonkin sortin tabletti. Se muistuttaa paljon Applen Bluetooth-näppäimistöä tai Lenovon Yoga-tablettia. Ensi viikolla kuitenkin selviää, mikä se on.

ZTE:n kutsu

ZTE:n kutsu

ZTE:n kutsussa on esillä Nubia-brändi. ZTE:ltä ei tällä hetkellä odoteta mitään uutuuksia, joten tilaisuus saattaa olla vain aiemmin julkistetun Nubia X6:n myyntiintulotilaisuus. Voi tietysti olla, että ZTE:llä on ässä hihassaan.

Huaweilta odotetaan uutta halvemman hintaluokan älypuhelinta. Yhtiön kutsussa näkyy puhelimen ääriviivat, jotka varmistanevat julkistettavan puhelimen. Huawei Honor X1:stä pitäisi löytyä Huawein oma Hi-Silicon -järjesteläpiiri 1,6 gigahertsin taajuudella. Sen hinnaksi huhutaan noin 210 euroa.

OnePlus Onesta voi lukea aiemmasta jutustamme. One-huippupuhelin tulee myös Suomeen edulliseen alle 350 euron hintaan. Muuten se on samalla viivalla esimerkiksi Galaxy S5:n ja HTC One (M8):n kanssa.

Huawein kutsu

Huawein kutsu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Miten noi voi pilata oneplusin julkistuksen? Oneplus on laadukkain ja parhaimmilla ominaisuuksilla varustettu puhelin. Huawei, xeomi ja zte tuovat vain halpoja surkeita julkistuksia joista kukaan ei ole kiinnostunut

Tuoreimmat jutut