Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung haastaa Nokian pian ATIV Core Windows Phone 8.1 -älypuhelimella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Korkeamman hintaluokan Samsung ATIV SE

Korkeamman hintaluokan Samsung ATIV SE

Hieman aiemmin tänään Samsung julkisti yhdysvaltain markkinoille korkeamman hintaluokan Windows Phone 8.1 -älypuhelimen ATIV SE:n. Samsungilta odotetaan myös hieman halvemman hintaluokan Windows Phone -puhelinta. Puhelimesta on saanut vihiä verkkosivusto SamMobile.

Samsung ATIV Core -nimellä kulkeva älypuhelin sijoittuisi hintaluokan keskivaiheille ja lähtisi luultavasti kilpailemaan halvempien Lumia-puhelinten kanssa. Huhujen mukaan Ativ Coreen tulisi Lumia 630:n ja 635:n tavoin 4,5 tuuman kosketusnäyttö, mutta paremmalla 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella.

RAM-muistia löytyisi tuplasti Lumioihin verrattuna eli gigatavun verran. Akulla olisi kokoa 2 100 milliampeeritunnin verran ja kameraksi tulisi kahdeksan tai 13 megapikselin kamera. Kuitenkin kahdeksan megapikselin kamera kuulostaa luonnollisemmalta valinnalta halvempaan hintaluokkaan.

Microsoft julkisti toissa päivänä uuden Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmäversion ja Nokian julkistamien laitteiden olisi tarkoitus tulla myyntiin toukokuun aikana. Luultavasti Samsung ATIV Coren julkistus on jo melko lähellä, kun Samsung julkisti tänään jo ATIV SE:n. Voi jopa olla, että ATIV Core saapuu markkinoille samoihin aikoihin kuin Nokian Lumiat.

Suurimmat erot ATIV Coren ja Lumia 630/635:n välillä löytyvät näytön tarkkuudesta, kamerasta ja RAM-muistin määrästä. Vielä ei tiedetä, tukeeko ATIV Core 4G-yhteyksiä. Kuitenkin ATIV Core on varmasti mukava lisä Windows Phone -markkinoille, koska uudella käyttöjärjestelmäversiolla varustettuja keskihintaisia älypuhelimia ei ole vielä liiemmin julkistettu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Henkka

    Mahtaako kamera olla varustettuna myöskin… http://www.youtube.com/watch?v=xP1QR5pFtrQ :)