Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinnostavatko mobiilimaailma, älypuhelimet ja tabletit? Hae uutis- ja testikirjoittajaksi Mobiili.fihin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lumia 1320 ja Mobiili.fin etusivu

Lumia 1320 ja Mobiili.fin etusivu

HAKU SULKEUTUNUT

Kiinnostavatko mobiilimaailman ilmiöt, älypuhelimet ja tabletit ja niiden parempi hyödyntäminen arjessa sinua? Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa kymmenille tai jopa sadoille tuhansille ihmisille?

Tarvitsemme nyt Mobiili.fissä lisävoimia sisällöntuotantoon ja toivoisimme löytävämme tiimiimme yhden tai useamman lisäjäsenen vahvistamaan uutis- ja testituotantoamme.

Haemme tehtävään erityisesti henkilöä, joka on hyvin kiinnostunut laaja-alaisesti mobiilimaailman kehityksestä – niin mobiililaitteista, sovelluksista, mobiilin tuomista uusista mahdollisuuksista sekä mobiililaitteiden ja -palvelujen arkisesta hyödyntämisestä, osana ihmisten elämää ja tyyliä.

Mobiilikehityksen innokkaan seurannan sekä riittävän asiantuntemuksen ohella työ vaatii myös asianmukaista kirjoitustaitoa ja hyvää englanninkielen taitoa, erityisesti lukemisen osalta.

HAKU AUKI 20. HUHTIKUUTA ASTI

Lyhyt yhteenveto työnkuvastasi ja vaatimuksistamme

 • Työskentelysi tapahtuu pääasiassa arkipäivisin
 • Olet valmis kirjoittamaan vähintään 5-6 uutisjuttua päivässä ja noin 25-30 viikossa (haluttaessa kuitenkin enemmänkin, mikä tietenkin näkyy suoraan palkassa)
 • Työaikasi ovat periaatteessa itse joustavasti valittavissa – toivoisimme kuitenkin työskentelyä kello 9-17 välillä
 • Voit tuottaa lisäsisältöä lisäksi mahdollisesti myös viikonloppuisinkin
 • Suurin osa työstäsi koostuu lyhyehköjen, ytimekkäiden uutisjuttujen tuottamisesta – perustuen joko alan toimijoiden lehdistö- ja muihin materiaaleihin tai muihin, useimmiten englanninkielisiin, lähteisiin
 • Työstät mahdollisesti myös laajempia listauksia tai katsauksia sekä ajoittain testijuttuja uusimmista mobiililaitteista, älypuhelimista ja tableteista
 • Työntekosi tapahtuu kotoa käsin
 • Hallitset mobiilitekniikan perusasiat, eli tunnet alan, tekniikan ja muut asiat sen verran hyvin, että voit kirjoittaakin niistä
 • Ilman hyvää englannin kielen lukutaitoa et työssä pärjää
 • Palkkaus perustuu suoraan tuotettujen juttujen määrään sekä laajuuteen/tasoon – palkan määrä sovitaan erikseen valittavan henkilön kanssa
 • Voit aloittaa työskentelyn joustavasti toukokuun aikana (viimeistään puolivälin tienoilla)
 • Emme hae kirjoittajaa vain kesän ajaksi, vaan tähtäimessä tulee olla pidempi työskentely

Emme edellytä haettavalta henkilöltä ehdottomasti 18 vuoden ikää, joten jos et ole vielä täysi-ikäisyyttä saavuttanut, ei se ole este tämän paikan hakemiselle.

Minkäänlaisia erityisiä koulutus- tai kokemusvaatimuksia emme myöskään hakijoille aseta, vaan kiinnostuksemme on todellisessa osaamisessasi niin mobiilialan asiantuntemuksen kuin tuottamasi sisällön kielellisen laadun osalta.

Jos tunnet osaavasi homman, ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä. Voit kertoa perustiedot itsestäsi sekä mahdollisen aiemman uutis- ja testikirjoittajan näkökulmasta relevantin kiinnostuksesi/kokemuksesi. Palaamme tämän jälkeen asiaan ottamalla yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä: [email protected]

P.S. Jos et itse ole hommaan sopiva, voit vinkata asiasta myös sopivalle kaverillesi!

HAKU SULKEUTUNUT

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Pelto-Eemeli

  Siinäpä mahdollisuus. Harmin paikka, että olen jo vakituisessa työssä. No jos voitan eurojackpotissa 56M€, niin jätän työni ja alan kirjoittelemaan teille ihan vaan huvikseni :)

Tuoreimmat jutut