Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony ja LG aloittivat Android KitKat -päivitykset: G2, Xperia Z1, Z1 Compact ja Z Ultra päivittyvät

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Android 4.4 KitKatGoogle julkisti uusimman Android 4.4 KitKatin jo viime vuoden puolella, mutta vasta nyt valmistajat ovat toden teolla alkaneet päivittämään puhelimiaan KitKatiin. Japanilainen Sony ja korealainen LG ovat nyt vuorossa huippupuhelimiensa päivityksillä. Eilen myös HTC kertoi, että se jatkaa HTC One -puhelimien päivittämistä, kun päivitys vedettiin aiemmin pois Wi-Fi -ongelmien vuoksi.

Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1

Sony aloittaa tänään Xperia Z1:n, Xperia Z1 Compactin ja Xperia Z Ultran päivittämisen, mutta päivittäminen tapahtuu vaiheittain, joten Suomeen se ei ole välttämättä vielä tullut. Päivitys saapunee tännekin lähipäivien aikana.

Android 4.4 KitKat tuo Sonyn laitteisiin mukanaan pieniä muutoksia käyttöliittymään. Muutoksissa on otettu mallia Sonyn PlayStation 4:n käyttöjärjestelmästä. Yhtiö on myös päivittänyt sovelluksiaan, joihin kuuluvat Sonyn musiikki- ja elokuvasovellukset. Sony tuo myös laitteisiin useita eri teemavaihtoehtoja.

Sony ilmoittaa myös, että se tulee päivittämään myös vanhempia laitteitaan. Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR sekä Xperia Tablet Z tulevat saamaan päivityksen tämän vuoden toisen neljänneksen puolivälissä. Yhtiö tulee myös päivittämään Xperia M2- , Xperia E1- ja Xperia T2 Ultra -puhelimet, mutta niiden aikataulusta ei ole vielä tietoa.

LG G2

LG G2

LG puolestaan aloittaa myös Android 4.4 KitKat -päivityksen jakelun tänään sen lippulaivaälypuhelimelleen G2:lle. Suomessa se ei kuitenkaan vielä ole saatavilla, mutta lähiaikoina päivityksen pitäisi rantautua tännekin. Päivityksessä käyttöliittymä muuttuu hieman sekä suorituskyky paranee. Jatkossa laitteella voi tulostaa pilven kautta sekä LG:n Knock On -toimintoa on paranneltu.

HTC ilmoitti eilen jatkavansa KitKat -päivitystä HTC One -puhelimelleen. Aikaisemmin se vedettiin pois jakelusta Wi-Fi -ongelmien takia. Päivityksestä voi lukea aiemmasta jutustamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut