Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä ensimmäiset Android Wear -älykellot – Motorolan 360:ssä pyöreä näyttö!

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google julkisti tänään uuden Android Wear -version käyttöjärjestelmään. Aluksi Android Wear tähtää älykelloihin. Pääkohdat Android Wearista löytyvät aiemmasta jutustamme. Yhteenvetona sen voidaan todeta tuovan Google Now -palvelun äänikomentoineen ranteeseen ilmoitusten, liikunnan seurannan sekä esimerkiksi kartta- ja navigointitietojen ohella.

Nyt LG ja Motorola ovat jo ensimmäisinä ehtineet kertomaan tulossa olevistaan älykelloista.

LG:n uutuuden nimi on G Watch, kertoo kellosta tietoja saanut Engadget. Kellon ominaisuuksista ei tiedetä alta löytyvää kuvaa enempää. Muotoilu vaikuttaa kuvan perusteella yksinkertaiselta, mutta myös melko kulmikkaalta. Materiaalina on myös nähtävästi käytetty muovia. LG:n G Watchin pitäisi tulla tarjolle jo toisella neljänneksellä eli huhti-kesäkuussa.

LG G Watch

LG G Watch

 

Motorolan Moto 360:ksi nimetty älykello puolestaan on kaikkea muuta kuin kulmikas: se on nimittäin ensimmäisenä älykellona varustettu pyöreällä näytöllä. Moto 360:stäkään ei toistaiseksi tiedetä teknisiä tietoja. Motorola lupaa kelloa tarjolle kesän 2014 aikana alkaen Yhdysvalloista useissa eri tyyleissä.

Motorolan Moto 360 metallisella rannekkeella

Motorolan Moto 360 metallisella rannekkeella

 

Google kertoi lisäksi työskentelevänsä laitevalmistajista myös Asuksen, HTC:n ja Samsungin kanssa Android Wear -kellojen tuomiseksi markkinoille.

Motorola on julkaissut Moto 360:n luomisprosessista myös alta löytyvän videon:

Motorolan Moto 360 nahkaisella rannekkeella

Motorolan Moto 360 nahkaisella rannekkeella

Moto 360Moto 360

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. disco volante

  Mulle älytaskunauris ketjulla, kiitos.

 2. osmo

  Tuo pyöreänäyttöinen osui ja uppos.

 3. juhuu

  Olisi kiva tietää kuinka hyvin nämä älykellot ovat myyneet tähän asti. Ainakin Samsung gear on ollut myynnissä jo kauan. Hinta näissä on Se ongelma. Kun 300€ saa jo todella hyvän kellon. Itse aion käyttää vanhaa ja luotettavaa leijona kelloa. Tuommoisia en osta

 4. matti

  Vielä kun akku kestäisi kevyttä käyttöä reilun viikon, niin voisi harkita vakavasti. On kyllä tyylikäs verrattuna Samsungin vastaaviin.

Tuoreimmat jutut