Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google myy ja vuokraa elokuvia nyt Suomessakin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google Playn elokuvat verkossa

Google Playn elokuvat verkossa

Google on avannut Play-kauppansa elokuvaosion nyt myös Suomessa.

Google Play -kaupan elokuvaosio tarjoaa suhteellisen laajan elokuvatarjonnan. Esimerkiksi suosituimpien elokuvien joukon kärjessä Google listaa elokuvia, kuten Gravity, Veronica Mars, 300, Itse ilkimys 2, Fast & Furious 6 sekä Inception.

Elokuvia voi kaupasta sekä ostaa että vuokrata. Suomessa useimpien elokuvien vuokrahinnat näyttäisivät olevan joko 2,99 tai 3,99 euroa ja myyntihinnat vastaavasti 11,99-13,99 euroa. Vuokrattuja elokuvia pystyy yleisesti katsomaan 48 tuntia katselun aloittamisesta, joka onnistuu 30 vuorokauden ajan.

Android-laitteella elokuvakäyttö onnistuu Google Play -elokuvat -sovelluksellaGoogle Play -elokuvat löytyvät myös verkosta, minkä lisäksi niitä voi katsella myös Applen laitteilla Google Play -elokuvat & TV -sovelluksen kautta ostettuaan ne ensin verkkoselaimen kautta.

Suomessa Google Play -kauppa tarjoaa nyt jo myös tietenkin sovelluksia sekä lisäksi musiikkia ja kirjoja. Ulkomailta valikoimiin odotetaan edelleen televisiosarjoja ja lehtiä sekä ennen kaikkea myös laitekauppaa, jossa muualla myydään edullisemmin Nexus-laitteita sekä lisäksi myös Google Play Edition -painoksia puhtaalla Androidilla eri valmistajien huippulaitteista.

Google on laajentamassa virallisesti myös Chromecast-televisiotikkunsa saatavuutta. Myös elokuvien tulo Play-kauppaan juuri nyt voi olla kytköksissä tähän. Toistaiseksi Chromecast-tikkua on jo Suomessa ilman Googlen vetoapua myynyt pidempään esimerkiksi Verkkokauppa.com.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Wasd

  Mahtavaa!

  • Wasd

   Joskin suomenkielisiä tekstityksiä ei näyttäisi olevan.

 2. Wasd

  Nyt saa myös laitteita Play-kaupasta Suomessakin!

Tuoreimmat jutut