Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n uuden One-huippupuhelimen ohjelmisto videoilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC:n uusi One mustana väriversiona @evleaksin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa

HTC:n uusi One mustana väriversiona @evleaksin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa

HTC tulee julkistamaan uuden Android-käyttöjärjestelmällä varustetun toisen sukupolven One-lippulaivaälypuhelimensa ensi viikolla 25. maaliskuuta. Nyt jo aiemmin useissa vuotokuvissa nähdyn One-puhelimen uusi Sense 6.0 -ohjelmisto nähdään useammallakin verkkoon ilmestyneellä videolla.

HTC on uudistamassa Senseä aiempaan nähden 6.0-versiossa varsin maltillisesti.

Omar Rasheed julkaisi viikonlopun aikana YouTubessa uutta Senseä esittelevän videon, mutta poisi sen sittemmin. Nyt hän on kuitenkin palauttanut sen ja ladannut myös toisen uuden videon, jossa uusi Sense nähdään käsittelyssä aiemmassa Onessa. Lisäksi YouTubeen on ilmestynyt myös cesar suarez -nimisen käyttäjän lataama video.

Videoilla ja niistä ylle kootuissa kuvankaappauksissa nähdään uuden version uudistuksia, jotka ovat kuitenkin varsin maltillisia. Aiemmin Sensestä tuttu BlinkFeed-näkymä on edelleen mukana pitkälti aiemmn kaltaisena. Toinen HTC:n merkittävistä ohjelmistohankkeista, Zoe-kokoelmat, saavat nyt myös oman erillisen sovelluksensa. Samalla kamerasovellusta on myös uudistettu käyttöliittymältään ja taka- ja etukameran välillä voidaan vaihtaa pyyhkäisemällä.

Lisäksi HTC:kin on seuraamassa Nokian aloittamalla tiellä ja tuomassa mainion valmiustilasta herätyksen näyttöä tuplanapauttamalla. HTC lisää mukaan myös mahdollisuuden herättää puhelin myös näyttöä pyyhkäisemällä. Toiminnot pelaavat puhelimen ollessa pystyasennossa.

Alta löytyvillä videoilla uutta ohjelmistoa esitellään HTC:n viime vuoden One-puhelimessa. Ensi viikolla julkistettavan täysin uuden The all new Onen suurimmaksi erikoisuudeksi odotetaan jälleen kameraa. HTC on laajentamassa nyt tavallista suurempikokoisilla pikseleillä varustettua ultrapikselikameraansa kahden linssin tekniikalla, minkä pitäisi tuoda mukanaan muun muassa kuvien jälkitarkennusmahdollisuus sekä vielä tarkemmilta yksityiskohdiltaan epäselviä 3D-efektejä kuvaukseen. Lisäksi uuden Onen odotetaan sisältävän viiden tuuman Full HD -kosketusnäytön, Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja uutuutena myös muistikorttipaikan. Massasta HTC:n erottavat yhä alumiinikuoret sekä myös muun muassa laitteen etupuolelta löytyvät stereokaiuttimet.

Uusi Sense 6.0 -ohjelmisto tullee saapumaan päivityksenä myös valittuihin HTC:n aiempiin puhelimiin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut