Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suuret odotukset ensi viikolle – 2560×1440 pikseliä ja 50 megapikseliä: Oppon Find 7 -lippulaivaälypuhelin vuotokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

2

Oppon uuden huippupuhelimen Find 7:n julkistus on jo lähellä, koska yhtiö pitää tilaisuuden viiden päivän päästä 19. maaliskuuta eli ensi keskiviikkona. Nyt ensimmäistä kertaa laite esiintyy laajemmin varsinaisissa vuotokuvissa. Uudesta laitteesta tulee saataville luultavasti kaksi eri versiota, joista toinen olisi edistyksellisempi. Tuoreet vuotokuvat julkaisi verkkosivusto It168.

Uuteen Oppo Find 7:ään on tulossa todella tarkka 5,5 tuumainen näyttö. Oppo on vahvistanut jo tiedot näytön osalta. Näytön tarkkuudeksi kerrotaan 2560×1440 pikseliä. Hieman heikommilla spekseillä varustettu puhelin tullee saamaan kuitenkin todella tarkan Full HD -näytön. Laitteet tulevat luultavasti myös eroamaan kameran sekä muiden teknisten tietojen osalta.

Find 7:ää povataan myös kilpailijaksi Nokian superkamerapuhelimelle. Huhujen mukaan Find 7:stä löytyisi jopa 50 megapikselin kamera, josta olemmekin aiemmin jo uutisoineet. Tämän perusteella näissä uusissa kuvissa voisi esiintyä ilmeisesti Find 7:n vaatimattomampi Full HD -näyttöinen versio. On nimittäin vaikea uskoa, että Oppo olisi saanut tungettua 50 megapikselin kameran näin pieneen tilaan. Kameran alapuolelta löytyy kaksois-LED-kuvausvalo.

Vuotokuvista löytyy myös uuden huippupuhelimen väitetty myyntipakkaus. Myyntipakkaus on itsessään varsin tyylikäs, mutta aiempia Oppoja vastaava. Neliönmuotoinen musta laatikko, josta löytyy pyöristetyt kulmat, eroaa pitkälti muiden valmistajien pakkausten nykyisestä massasta. Tietystikään pakkaus ei ole kovin tärkeä osa itse puhelimesta.

Kuitenkaan täyttä varmistusta vuodoille kuvat eivät tuo, mutta tuttuun tapaan myös Oppo Find 7:stä löytyy kustomoitu Android-käyttöjärjestelmä.

3

4

5

The-Oppo-Find-7

The-Oppo-Find-71

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Melkein

  Tuskin tuossa 50 megapikselin kameraa tullaan näkemään mutta ehkä jonkinlainen multi shot toiminto jolla on saatu aikaan tarkempi kuva. Ehkä Oppo on ottanut oppia Hasselbladista.

 2. Equalizer

  Koska kyseessä on kiinalainen puhelin niin kannattaa ensin tutkia puhelimen video hardware ja siihen liittyvät softat ennenkuin aletaan kehumaan tuotetta.
  Kiinalaiset ovat aiemminkin huijanneet asiakkaita siten, että hardware kykenee vain osaan väitetystä resoluutiosta, loppu hoidetaan softalla suurentamalla kuva ilmoitettuun resoluutioon.

 3. juhuu

  Tuosta puuttuu optinen kuvan vakaaja. Sen takia Se on noin ohut.

 4. Juha

  Kiinalaista kopio kuraa

 5. q-bert

  ”On nimittäin vaikea uskoa, että Oppo olisi saanut tungettua 50 megapikselin kameran näin pieneen tilaan.”

  Miten niin? Laitetaan vain pienempi optiikka, suuri yleisö ei välitä niinkään objektiiveista kuin megapikseleistä. Ja pikseleistä saadaan nykyään tehtyä hyvin pieniä, joten se ei ainakaan ole este – varsinkaan jos ei kerrota kuluttajille kohinasta, huonosta dynamiikasta, objektiivin erottelukyvyn ylityksestä jne.

 6. Jani

  Haastaja,haastetta Nokia Lumia 1020 Pureview mallille ja myöhemmin tulevalle Samsung Galaxy S5 Prime mallille!. ;)

 7. Koda

  Jahas, alkaa entisen noksun, nykyisen mikkiksen fanilaumaa jänskättää, kun enää ei olla kameroiden ykkönen numeroissakaan mitattuna, ja alkaa jälleen tuttu viharummutus. Jännä kuitenkin nähdä, minkälainen tuon kamera todellisuudessa on.

Tuoreimmat jutut