Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nämä ovat HTC:n tulevan Onen tuplakameran hyödyt

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC:n uusi One hopeisena väriversiona @evleaksin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa

HTC:n uusi One hopeisena väriversiona @evleaksin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa

HTC tulee julkistamaan uuden lippulaivaälypuhelimensa kahden viikon päästä 25. maaliskuuta. Yksi mielenkiintoisimmista huhuista uuteen huippupuhelimeen liittyen on sen takaa löytyvä tuplakamera. Myös puhelimen nimi ”The All New One” saa varmistuksen australialaisen Telstra-operaattorin mainoslehtisessä, kertoo GSMArena.

Yhtiö on jo aiemmin esitellyt tuplakameran omaavan puhelimen HTC Evo 3D:n, mutta sen julkistuksesta on kulunut jo kolme vuotta eikä se tuolloin ottanut myynnin suhteen tuulta alleen. gsmarena_003

The All New HTC Onen tuplakameran avulla käyttäjä voi muuttaa tarkennuksen kohtaa myös kuvanoton jälkeen. Vastaavaa tekniikkaa on esitellyt jo Nokia, mutta siinä se perustuu täysin ohjelmistoon. Myös paremman bokeh-efektin saa aikaan tuplakameralla.

Uudella HTC Onella onnistuu myös 3D-efektien tekeminen, joka toivottavasti merkitsee muutakin kuin pelkkien 3D-kuvien ja -videoiden ottamista. Kameran megapikselimäärästä ja videokuvan tarkkuudesta ei ole vielä tietoja. Myöskään ei ole tietoa, tuleeko uutukaiseen optista kuvanvakainta, mutta tupla-LED-kuvausvalo siitä löytyy.

Muihin laitteen ominaisuuksiin kuuluisivat muun muassa viiden tuuman kosketusnäyttö Full HD -tarkkuudella ja Qualcommin Snapdragon 800- tai 801 -järjestelmäpiiri.

Uutuuden hinta Telstralla olisi 840 Australian dollaria, joka vastasi 550 euroa. Luultavasti The All New Onen hinta pyörii normaalisti noin 600 euron nurkilla, kun se tulee myyntiin Suomessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi