Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uuden Cyanogen-huippupuhelimen OnePlus Onen teknisiä tietoja sekä hinta julki

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlusin tunnuslause on "Never Settle"

OnePlusin tunnuslause on ”Never Settle”

Kiinalainen OnePlus -niminen yhtiö aikoo tuoda tämän vuoden toisen neljänneksen aikana myyntiin ensimmäisen puhelimensa – ja nyt sen ensimmäiset tekniset tiedot sekä hinta on paljastettu osana Reddit-palvelussa järjestettyä kysymyssessiota.

Kiinalaiselta Oppolta omaa firmaa perustamaan lähtenyt Pete Lau on OnePlussan toimitusjohtaja. Lau on luvannut, että OnePlus ei aio tehdä kompromisseja uutuuden kanssa – yhtiön sloganhan on Never Settle.

OnePlus One -niminen älypuhelin pyrkii tuomaan huippuominaisuudet hieman halvempaan hintaluokkaan. Yhtiön ensimmäiseen huippuälypuhelimeen tulee vähemmän yllättäen Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, joka löytyy lähes kaikista tällä hetkellä myytävistä Android-lippulaivaälypuhelimista. Laite tukee myös luonnollisesti 4G LTE -yhteyksiä. Lau vakuuttaa, että Snapdragon 800 on paras vaihtoehto, koska aikaakin on rajatusti.

Onesta tulee saataville 16 gigatavun tallennustilalla varustettu versio 64 gigatavun version ohella. Kuitenkaan 32 gigatavun versiota ei näemmä ole tulossa. Myöskään ei ole tietoa, tuleeko uutuuteen micro-SD-muistikorttipaikkaa.

Laitteen etuosasta löytyy LED-ilmoitusvalo sekä akkuteknologian pitäisi olla yllättävää. ”Teidän ei tarvitse enää huolehtia akusta. Tulemme esittelemään mysteerisen teknologian pian”, OnePlussalta kerrotaan.

OnePlus Onesta löytyy myös stereokaiuttimet sekä näytön pitäisi peittää laitteen etuosasta suurempi osa kuin Googlen Nexus 5 -puhelimessa. Nexus 5:ssä näyttö peittää etuosasta 72 prosenttia. Näytön koosta ei kuitenkaan vielä kerrota mitään.

Puhelin tulee saataville CyanogenModilla varustettuna, mutta se sisältää myös Googlen palvelut sekä Google Play-sovelluskaupan. Puhelimeen voi myös asentaa puhtaan Androidin tai muita mahdollisia käyttöjärjestelmiä ja -liittymiä ilman, että puhelimen takuu raukeaa.

OnePlus lupaa Onen hinnan olevan 400 dollaria, joka tekee euroissa noin 290 euroa. Hinta on siis todella alhainen laitteen teknisiin tietoihin nähden – tosin 400 dollaria kääntynee tyypillisesti vaihtokursseista välittämättä täällä vähintäänkin 400 euroksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Tuon voisi tilata ulkomailta niin maksaisi tuon 300€