Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokialta yllätysjulkaisu: uusi peli Windows Phonelle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokian Modern Mayor -pelissä hallitaan kaupunkia kohti ympäristöystävällistä suuntaa

Nokian Modern Mayor -pelissä hallitaan kaupunkia kohti ympäristöystävällistä suuntaa

 

Nokia on julkaissut Windows Phone -käyttöjärjestelmälle Modern Mayor -nimisen pelin. Peli on ollut tarjolla jo hiljakseen jo ainakin reilun viikon, mutta nousi suurempaan julkisuuteen vasta nyt. Nokian tuore liike tulee yllätyksenä, sillä Nokiaa ei ole viime aikoina tunnettu pelikehittäjänä ja -julkaisijana. Modern Mayorissa ei kuitenkaan ole myöskään kyse vain pelistä.

Nokia Modern Mayor

Nokia Modern Mayor

Modern Mayorin perusidea on tuttu esimerkiksi Sim City -pelistä. Tarkoituksena on hallita ja kehittää kaupunkia. Lähtötilanne pelissä on ikävä, sillä hallittava kaupunki on ajautunut heikkoon tilaan ja vaikeuksiin. Saasteet piinaavat kaupunkia ja ympäristö turmeltuu. Tavoitteena on muuttaa kehityksen suunta ja tehdä kaupungista taas menestyvä ja ympäristöystävällinen paikka.

Pelissä rakennetaan kaupunkia tekemällä uusia teitä, asuinalueita, toimistoja, kauppakeskuksia ja ravintoloita – sekä myös ympäristön toiminnan kannalta elintärkeitä metsiä. Jatkuvasti pelin aikana luonnon tila reagoi pelaajan tekemiin ratkaisuihin.

Modern Mayor on ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi, mutta tarjolla on myös pelin sisäisiä ostomahdollisuuksia. Näiden suhteen Nokia kuitenkin lahjoittaa rahat pelaajan valitsimille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Kaiken kaikkiaan Modern Mayorissa onkin kyse itse pelaamisen osalta hyvän tekemisestä, ympäristön suojelun tärkeyden opettamisesta sekä hyväntekeväisyyslahjoitusten kautta konkreettisista teoista ympäristön hyväksi.

Nokia Modern Mayor löytyy Windows Phonen sovelluskaupasta. Alta löytyy linkki kauppaan myös QR-koodina.

QR-koodilinkki Nokia Modern Mayoriin Windows Phonen sovelluskaupassa

QR-koodilinkki Nokia Modern Mayoriin Windows Phonen sovelluskaupassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Valoripset

    Eli Elopin tehtävä pelinä…

Tuoreimmat jutut