Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia julkisti Treasure Tagin – älä enää kadota tavaroitasi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Treasure Tag

Nokia Treasure Tag

 

Nokia on viimein julkistanut jo viime syksynä huhutun Treasure Tag -lisävarustelaitteenssa. Treasure Tag on pieni tunniste, jonka voi kiinnittää erilaisiin tavaroihin, jotka voi sitten paikantaa puhelimeen – tai olla edes hukkaamatta niitä – asennetun sovelluksen avulla.

Noin tulitikkulaatikon kokoinen Treasure Tag voidaan kiinnittää avainnipuun, laittaa laukkuun tai lompakkoon. Puhelin ja Treasure Tag hälyttävät äänimerkillä, mikäli yhteys Treasure Tagiin katkeaa eli välimatka käyttäjän puhelimen ja Treasure Tagin välillä on kasvanut liian suureksi. Näin tavaroiden pitäisi pysyä tallessa.

Treasure Tag -sovelluksen kautta voi myös myöhemmin kartalta etsiä mahdollisesti hukkaan joutuneen tavaran, jos ei ole esimerkiksi kuullut alkuperäistä hälytysääntä yhteyden katketessa.

Virtansa Treasure Tag saa nappipatterista (CR-2032), joka tarjoaa käyttöaikaa noin puoleksi vuodeksi. Patterin voi vaihtaa uuteen virran loputtua.

Yhden puhelimen kanssa voi parittaa neljä Treasure Tag -tunnistetta, joille voi erilaisia kuvakkeita. Tunnisteita hallitaan sovelluskaupasta löytyvällä Treasure Tag -sovelluksella, joka mahdollistaa myös eri tunnisteiden kuvakeruudun sijoittamisen aloitusnäkymään. Sovelluksen kautta onnistuu myös esimerkiksi Treasure Tag -tunnisteen deaktivointi tai hiljentäminen tarvittaessa, esimerkiksi haluttaessa jättää vaikkapa laukku kotiin päiväksi.

Nokia Treasure Tagista tulee tarjolle 29,90 euron suositushintaan neljänä eri värivaihtoehtona, jotka ovat syaani, keltainen, valkoinen ja musta. Kauppoihin sitä odotetaan huhtikuussa.

Treasure Tagin käyttö vaatii Lumia Black -päivityksellä varustetun Windows Phone 8 -älypuhelimen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Esa

  Hyödyllinen tavara vieläpä sopuhintaan. Ei kuitenkaan niin hyödyllinen, että se saisi siirtymään Windowsiin.

 2. Juuh okei

  HTC Fetch oli ensin. Siitä ei kuitenkaan uutisoitu.

 3. Jani

  Ovatko Nokia Lumia -puhelimien omistajat näin hajamielisiä,että tarvitsevat tällaisia lisälaitteita???. =)

 4. Pelto-Eemeli

  Itse kuulun niihin eläjiin, joiden ulkoillessa ei aina tarvitse kantaa puhelinta mukana, mutta avaimet pitää olla kun poistuu kotosalta. Kiva sitten piippaavaa avaimenperää pitää taskussa koko reissun ajan.

  Entäpä kuka pelastaa, jos unohdan sekä avaimet ja puhelimen kotiin?

  ”kirjoituksessa oletuksena treasure tag on kiinni kodin avaimissa, toki treasure tagia voi käyttää mihin haluaa”

Tuoreimmat jutut