Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: Onko tässä HTC:n uusi huippupuhelin? Mukana tuplakamera

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC M8 eli kenties One 2 @htcfamily_ru:n julkaisemassa kuvassa

HTC M8 eli kenties One 2 @htcfamily_ru:n julkaisemassa kuvassa

 

HTC:n tulevasta tämän vuoden huippuluokan lippulaivaälypuhelimesta huhut ovat kiertäneet jo jonkin aikaa. Nyt tuleva puhelin on nähty takaa ensimmäisessä varsinaisessa väitetyssä kuvavuodossa.

Oheinen @htcfamily_ru:n julkaisema kuva näyttäisi vahvistavan aiempia huhuja HTC:n uutuuden tuplakamerajärjestelmästä: takaa löytyy kaksi kameran linssiä. Mukana näyttäisi olevan myös tuplakuvausvalot.

HTC:n uutuus tunnetaan toistaiseksi M8-koodinimellä ja se saattaa saada myyntinimekseen HTC One 2, koska uutuus on suoraa jatkoa viime vuoden One-lippulaivalle. Onea uutuus muistuttaa huhujen ja ainakin takaa myös uuden kuvan perusteella ulkonäöltäänkin. Aiemmasta poiketen näytön alta Onessa vielä erikseen löytyneet toimintopainikkeet löytyisivät uutuudessa ohjelmallisesti toteutettuna itse näytöltä.

Aiemmat huhut ovat kertoneet kameran olevan edelleen niin sanottua ultrapikselimallia. Jo alkuperäisessä Onessa nähdyssä ultrapikselikamerassa megapikseleitä oli vain neljä, mutta pikselit olivat tavallista suurikokoisempia. Tämä mahdollisti niiden taltioivan suuremman määrän valosta ja johtavan muun muassa parempiin kuviin hämärässä.

Jatkossa uutuusmallissa tuplakamera mahdollistaisi paremman tarkennuksen, syvyyskartan luomisen tilasta sekä yleisesti ottaen paremman kuvanlaadun.

Lisäksi aiemmat huhut uutuudesta ovat paljastaneet, että mukana pitäisi olla viiden tuuman kosketusnäyttö 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella, Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-muistia, Android-käyttöjärjestelmän KitKat-versio sekä HTC:n omasta Sense-käyttöliittymästä 6.0-versio.

Näytön pikselimäärän ja järjestelmäpiirin osalta HTC näyttäisikin olevan jättäytymässä tietojen pitäessä paikkansa tämän vuoden aikana odotettavia kilpailijoitaan vaatimattomammaksi. Muun muassa kenties pahimman kilpailijan Samsungin uuden Galaxy S5:n odotetaan tarjoavan 5,25 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä.

HTC:n uutuuden lanseerauksen odotetaan tapahtuvan maaliskuun loppupuolella New Yorkissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut