Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia kutsuu ”puun alle” kuukauden päästä – mitä uutta luvassa?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokian kutsu sen MWC-lehdistötilaisuuteen

Nokian kutsu sen MWC-lehdistötilaisuuteen

 

Nokia on lähettänyt medioille kutsuja kuukauden kuluttua maanantaina 24. helmikuuta Mobile World Congressin yhteydessä järjestettävään lehdistötilaisuuteen.

Mobile World Congress järjestetään tänä vuonna 24.-27. helmikuuta Espanjan Barcelonassa. Osa kilpailijoista myös julkistanee uutuuksia jo sunnuntaina ja osa kenties myös edeltävällä viikolla. Lisäksi toki myös 24. helmikuuta julkistustilaisuuksia tulee olemaan muillakin kuin Nokialla.

Kuten ohesta löytyvä kutsukuva kertoo, pyytää Nokia median edustajia saapumaan ”tapaamaan meitä puun alle”. Nokian tilaisuus on luvassa aamupäivällä, Suomen aikaa kello 09.30 alkaen.

Varsinaisia vinkkejä tulevista julkistuksista Nokian kutsu ei näytä sisältävän, joten spekulaatioiden osalta ollaankin aiempien tietojen varassa. Erityisen mielenkiintoiseksi tilanteen tekee myös se, että ainakaan julkisesti ei toistaiseksi vielä tiedetä, kuka Nokian nykyisen puhelintoiminnan tulee omistamaan kuukauden kuluttua. Nokia on edelleen todennut odottavansa myynnin Microsoftille toteutuvan vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana eli maaliskuun loppuun mennessä.

Voi kuitenkin olla, että vielä MWC:n aikaan edetään nykyasetelmissa ja nimenomaan Nokialta, ei vielä Microsoftilta, nähdään kuukauden kuluttua tilaisuudessa uusia puhelinjulkistuksia.

Mahdollisia julkistettavia uutuuksia ovat Nokian viime aikoina aktiivisesti huhuttu ja vuotokuvissa esiintynyt Android-projektin edullisen hintaluokan Normandy-koodinimellinen puhelin sekä toisena vaihtoehtona lähinnä joukko uusia Windows Phoneja. Todennäköisimmältä nyt arvioituna vaikuttaisi juurikin Android-puhelimen julkistus.

Windows Phone -huhuissa esillä ovat olleet kaksi uutuusmallia koodinimiltään Goldfinger ja Moneypenny, jotka olisivat ensimmäisiä Windows Phone 8.1 -puhelimia. Windows Phone 8.1:tä kuitenkin odotetaan esiteltäväksi vasta huhtikuun alussa Microsoftin BUILD-kehittäjäkonferenssissa ja Microsoft saattaa haluta odottaa näiden uutuuksien kanssa ja nimetä ne jo alusta alkaen uudella nimeämistavalla. Microsoft ei ole saamassa kaupassa käyttöoikeutta Nokia-nimeen älypuhelimissa, vaan vain peruspuhelimissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Saippuakauppias

  Jotain ”innovatiivista”

 2. james

  Lumia nimeä varmaan Microsoft käyttää wp 8.1 älypuhelimissa. ja phonearena.com huhun mukaan nokialta tulisi Lumia 1820 5,2″ näyttö 2k resoluutiolla 3 Gb, 32 Gb käyttömuistia ja 1525 sama mutta 6″ näytöllä 2k.

  lainattu:

  The other one seems to be an upgrade to Nokia’s first phablet, the Lumia 1520, dubbed Lumia 1525, and will feature the same hardware specs and 2K screen resolution, but come with a 6″ panel and 25 or 30 MP camera on the back, offering some sort of solar charging display panel, too.

  http://www.phonearena.com/news/Nokias-2014-flagships-claimed-to-be-Lumia-1820-and-Lumia-1525-great-specs-in-tow_id51427

Tuoreimmat jutut