Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokialta HERE Transit uusille Ashoille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HERE Transit tuli myös uusille Nokian Asha-puhelimille

HERE Transit tuli myös uusille Nokian Asha-puhelimille

 

Nokia on julkaissut tuoreimmille Asha-puhelimilleen nyt myös HERE Transit -joukkoliikennenavigointisovelluksen.

HERE Transit tarjoaa valituissa kaupungeissa reittiohjeet joukkoliikenteen käyttöön. Mukana ovat eri vuorojen lähtö- ja saapumisajat. Lisäksi HERE Transit huomio myös kävelyajat pysäkille/pysäkiltä.

HERE Transit sisältää myös kävelyohjeet pysäkeille

HERE Transit sisältää myös kävelyohjeet pysäkeille

Eri reittivaihtoehdoja voi tarkistella kartalta matkan kestoineen ja mahdollisine vaihtoineen. Suosikkikohteensa ja -matkansa voi myös tallentaa sovelluksen käytön sujuvoittamiseksi.

Mukana on myös mahdollisuus katsoa kartalta lähialueella sijaitsevat eri pysäkit, joita painamalla saa tämän jälkeen tietoa sen kautta kulkevista vuoroista.

Uusi HERE Transit on tarjolla Nokian uuden Asha-alustan puhelimille eli Asha 500:lle, Asha 501:lle, Asha 502:lle sekä Suomessa laajimmin myydylle Asha 503:lle ilmaiseksi Nokian omasta sovelluskaupasta.

HERE Transit tarjoaa joukkoliikenteen tietoja Suomen ohella muun muassa Ruotsissa, Israelissa, Venäjällä, Tanskassa, Norjassa, Alankomaissa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Espanjassa, Unkarissa ja Uudessa-Seelannissa. Nokian mukaan yhteensä tietoja löytyy eri laajuudessa 800 kaupungista yhteensä 53 maassa.

Lumia-puhelimille HERE Transit on ollut tarjolla jo pitkään. Myös vanhemmille Asha-puhelimille Nokia toi Transit-palvelunsa vajaa vuosi sitten viime keväänä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Pertti

    Eikös toi kuva ole ”tuleva” android asha?

    • Markus Lehtiniitty

      Ei ole. Se on joku Asha 500/502/503 -kolmikosta.

Tuoreimmat jutut